Hai puri suomalaismiestä Floridassa – "Kuin isku lankulla, jossa on teräviä nauloja"

Hai puri suomalaismiestä Floridassa: "Kuin isku lankulla, jossa on nauloja" 0:40
Katso, millaista jälkeä hai teki.

Suomalaismies oli huuhtelemassa poikansa paitaa rantavedessä, kun hai puri häntä selästä ja jätti rajun jäljen.

Suomalainen Esa Autero oli viime viikolla Yhdysvaltojen Floridassa surffaamassa perheensä kanssa, kun päivän suunta muuttui täysin.

– Melkein neljän tunnin surffisession jälkeen istuin rantavedessä huuhtelemassa poikani paitaa, Autero kuvailee tapahtumia.

Yhtäkkiä, kuin salama kirkkaalta taivaalta, Autero tunsi, kun joku nappasi kovaa kiinni hänen selästään ja samassa päästi irti.

– Se tapahtui niin nopeasti, että tuntui vain siltä kuin joku olisi täräyttänyt täysillä selkään lankulla, jossa on teräviä nauloja.

Autero pomppasi pystyyn rantavedestä ja ehti nähdä vain tumman varjon poistuvan paikalta.

– Ensireaktio oli, että “ei voi olla totta”, ja mietin tulikohan pahaa jälkeä. Otin pojan paidan ja laitoin sen heti haavan kohdalle. Huomasin, että verta tulee, mutta ei onneksi suihkuttamalla. Iho ei myöskään tuntunut olevan riekaleina.

Pureman rajun lopputuloksen ja Auteron huumorintajuisen reaktion tapahtuman jälkeen voi nähdä artikkelin alussa olevalta videolta.

"Erikoinen tapaus"

Välittömästi tapahtuman jälkeen tunnelma oli kuitenkin vakavampi.

Rannalla olevat ihmiset huomasivat Auteron ilmeestä, että kaikki ei ole kunnossa. Pian Auteron esittelemä vuotava haava vahvisti epäilyn.

Paikalle kutsuttiin hengenpelastajia, mutta Autero ei lähtenyt sairaalaan. Sen sijaan lääkäri puhdisti ison haavan ja antoi Auterolle reseptin antibiootteihin.

– Täytyy sanoa, että oli erikoinen tapaus, Autero tiivistää rajun kohtaamisensa tuntemattomaksi jääneen hailajin kanssa.

Katso video tilanteesta rannalla ja puremasta artikkelin alusta.

Lue myös:

    Uusimmat