Mainos

Hae mukaan Tolpalla-sarjaan

Tolpalla-työpaikkareality on ohjelma, jossa seurataan taksialan arkea niin asiakkaiden kuin kuskienkin silmin. Ohjelmassa päästään kurkistamaan taksinkuljettajien arkeen ja seurataan, mitä kaikkea taksin kyydissä oikein tapahtuu. 

Onko sinulla suunnitteilla erityinen matka, joka pitäisi tehdä?  Oletko lähdössä tapaamaan sukulaista/ystävää ensi kertaa vuosiin? Oletko lähdössä tärkeälle matkalle tai vaikkapa tapaamaan juuri syntynyttä perheenjäsentä? Onko sinulla kavereittesi kanssa vuosisadan bileet, polttarit tai kenties tarvitset kyydin omaan vihkitilaisuuteesi? Onko jokin reitti sinulle syystä tai toisesta tärkeä ja haluaisit kulkea sen uudestaan?

Tolpalla-ohjelma etsii asiakkaita, jotka haluavat kertoa tarinansa – suuren tai pienen – ja ovat valmiita ikimuistoiseen taksikyytiin. 

Tolpalla-ohjelman taksinkuljettajat ovat valmiita nappaamaan mukaan asiakkaita heinä-, elo- ja syyskuussa. Hyppää takapenkille ja kerro meille tarinasi!

Täytä hakemus! 

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. 

Lue myös:

    Uusimmat