Lue ainakin tämä

Meille on tärkeää kyetä antamaan mahdollisimman selkeät tiedot käyttäjillemme siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja palveluidemme käytöstä johdettuja tietoja. Luottamus, turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat avainsanoja. Tällä sivustolla selvitämme mitä tietoja keräämme, mihin käytämme keräämiämme tietoja, miten käsittelemme tietojamille tahoille voimme luovuttaa tietoja, kuinka pitkään tietoja säilytetään ja mitkä ovat tietosuojalainsäädännön mukaan oikeutesi rekisteröitynä. Jaamme keräämämme tiedon pääsääntöisesti seuraaviin kategorioihin: itse antamasi henkilötiedot, muista lähteistä kerätyt henkilötiedot ja palvelunkäytöstä johdetut tiedot. 


HENKILÖTIEDOT

Kun kirjaudut palveluidemme käyttäjäksi, pyydämme palvelutyypistä riippuen sinulta tiettyjä henkilötietoja, kuten esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tietoja kerätään muun muassa voidaksemme tunnistaa sinut palvelussa, voidaksemme palvella sinua paremmin asiakkaana ja kyetäksemme tarjoamaan sinulle relevantimpaa sisältöä, jonka lisäksi tietoja käsitellään myös muihin tietosuojakäytännöissämme määriteltyihin tarkoituksiin. Listaukset keräämistämme henkilötiedoista löydät palvelukohtaisine erittelyineen osiosta Mitä tietoja keräämme. Lisäksi voimme kerätä henkilötietoja myös muista lähteistä tällä tietosuojasivustolla kuvatun mukaisesti.


TIEDOT PALVELUNKÄYTÖSTÄ

Keräämme käytöstä johdettua dataa voidaksemme paremmin palvella sinua käyttäjänä. Palvelunkäytöstä johdettuihin tietoihin kuuluvat muun muassa selaintiedot, tilaustiedot, evästeiden keräämä data ja käytön aloittamis- ja lopettamisajankohdat. Tarkemmat erittelyt voit lukea osiosta Mitä tietoja keräämme. Keräämme tietoa palvelunkäytöstä ymmärtääksemme palvelun käyttäjiä ja heidän tarpeitaan. Pyrimme tietojen avulla parantamaan käyttökokemusta ja tarjoamaan lisäarvoa palvelun käyttäjille ja muille tahoille, kuten mainosasiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja