Mainos

Haaveiletko itsenäisestä työstä? Yrittäjyys voisi sopia juuri sinulle

Onko haaveenasi sellainen työ, jossa kukaan muu ei määrittele työaikojasi? Toivotko tulevaisuudessa työskenteleväsi siten, että olet työpaikallasi oman itsesi herra? Laatutakuu-ketjussa nämä tavoitteet toteutuvat lukuisien yrittäjien kohdalla.

Siivousalalla toimivan Laatutakuu-ketjun toimitusjohtaja Henri Häyrinen kannustaa suomalaisia yrittäjyyden polulle. Työssään franchising-yrityksessä Häyrinen on oppinut, että yrittäjiksi sopivat hyvin monenlaiset ihmiset.

– Franchising-yrittäjäksi sopii sellainen ihminen, joka pitää itsenäisestä työstä ja on ahkera sekä asiakaspalveluhenkinen. Ei tarvitse välttämättä olla mikään monitaituri, Häyrinen summaa.

Moni on vuosien saatossa päässyt toteamaan, että työ franchising-yrittäjänä on osoittautunut loistavaksi valinnaksi. Häyrisen mukaan Laatutakuu-yrittäjien työtyytyväisyys on jo vuosikausia keikkunut loistavalla tasolla.

– Meillä tyytyväisyys työn sisältöön on todella korkea, Häyrinen toteaa.

– Kun yrittäjiltä kysyy, että mikä on parasta heidän työssään, niin melkein kaikki vastaavat, että vapaus. Kaikki saavat itse suunnitella työpäivänsä ja työviikkonsa, eikä kellään ole esimerkiksi mitään määrättyjä aukioloaikoja, hän jatkaa.

Ota askel kohti franchising-yrittäjyyttä!

Mikäli työ franchising-yrittäjänä kuulostaa mieluisalta, kannattaa ottaa selvää, voisiko kyseessä olla oma unelmien työ. Asiantuntija kannustaa olemaan rohkeasti yhteydessä, mikäli tunnistaa itsessään palon itsenäisen työn tekemistä kohtaan.

– Kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä. Sen jälkeen käymme yhdessä läpi, että mitä tämä yrittäjyys oikein on, Häyrinen jatkaa.

– Me pyrimme löytämään ihmiset, joille tämä parhaiten sopii. Prosessi uusien yrittäjien löytämiseksi kestää 1–3 kuukautta – ja usein sen jälkeen voimme päättää,että aloitetaanko yhteistyö, Häyrinen kertoo.

Kun kyse on työskentelystä yrittäjänä franchising-ketjussa, ei myöskään paperisota ole aivan samaa luokkaa kuin perinteisessä yrittäjyydessä. Tämä on monelle tulevalle yrittäjälle suuri huojennus.

– Franchisingissa on paljon tukipalveluita. Yrittäjät saavat meiltä työhönsä "tavallista yrittäjää" enemmän tukea ja apua, Häyrinen toteaa.

"Aloitin kaksi vuotta sitten Laatutakuu-yrittäjänä"

Sevim Tosun on työskennellyt Laatutakuu-yrittäjänä jo kahden vuoden ajan. Työ on Tosunille hyvin mieluisaa ja hän on saanut huomata, että ahkeralle tekijälle riittää kysyntää.

– Työllistän itseni ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Onnistuminen on noteerattu Laatutakuu-ketjussakin: sain viime syksyn gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon, Tosun kertoo.

Tosunin Lilja Siivouspalvelut -yrityksen asiakaskunnassa on useita toimistoja, apteekki ja porraskohteita. Kaikkein palkitsevinta yrittäjälle on ollut huomata, että hänen hyvä maineensa on kiirinyt pääkaupunkiseudulla kuin itsestään.

– Moni uusista asiakkaistani on ottanut alun perin minuun yhteyttä aiempien suositusten kautta. Mikäpä onkaan sen parempaa palautetta! Silloin ainakin tietää, että asiakas on todella tyytyväinen, kun hän suosittelee minua jollekin muullekin, Tosun hymyilee.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja