Hääpäiväkirjat-ohjelman Emman ja Ninan häitä edeltävänä torstaina parille meinasi iskeä paniikki: "Oli aika rankkaa"

Nina ja Emma taistelevat kirkkovihkimisen puolesta 1:06
Katso videolta, mitä Nina ja Emma ajattelevat siitä, että he joutuivat taistelemaan kirkkovihkimisensä puolesta.

Emman ja Ninan hääjärjestelyissä sattui myös väärinymmärryksiä, ja asioita täytyi tehdä lyhyellä varoitusajalla uusiksi.

Hääpäiväkirjat-ohjelmassa seurattiin syksyllä neljän pariskunnan häävalmisteluja tahollaan, ja heidän joukkoonsa lukeutuivat myös Emma ja Nina. Kaksikko kertoi MTV Uutisille kesäisistä häistään. Parin valtasi 11. kesäkuuta tyytyväisyys, kun heidän hääpäivänsä sujui niin hyvin, ja päivääkin oli odotettu jo kaksi vuotta.

– Olen onnekas, kun olen löytänyt vierelleni niin ihanan puolison. Olen kiitollinen, että on niin kaunis nainen, jota saa sanoa omaksi vaimokseen, Emma ylisti tuolloin puolisoaan.

Ninalla oli myös todella tyytyväinen olo.

– Ihanaa, että Emma on taas vierelläni. Vaikka emme olleet kuin yhden yön erossa.

Hääpäivän aamuna molemmat kävivät läpi tunteiden vuoristorataa.

– Ihanaa, ettei tarvitse enää koko ajan miettiä, alkaako itkeä, Emma mietti.

Yhdessä pari on ollut kuutisen vuotta. Kihloihin he menivät helmikuussa 2020, ja oikeastaan siitä lähtien on suunniteltu jo häitä. Hääpaikka varattiin noin kaksi vuotta sitten.

– Silloin oli varattuina jo myös valo- ja videokuvaaja ja bändi. Kaikki muu onkin tehty viimeisen puolen vuoden aikana. Tuli suvantovaihe, kun emme tehneet häiden eteen yhtään mitään, Nina kertoi ennen häitä.

Suurissa linjoissa pari oli asioista hyvin samaa mieltä. Molemmat saivat esittää toiveita, ja kompromissit löydettiin yhdessä.

”Ymmärrän nyt todella paljon paremmin ihmisiä, joista tulee bridezilloja”

Hääjärjestelyjen aikana pari huomasi, että kommunikointi ulkopuolisten kanssa oli vaikeaa. Parille itsestäänselvyydet eivät aina olleet sitä muille. Pari ei kuitenkaan halunnut olla epäkohtelias palveluntuottajia kohtaan. He yrittivät vain pitää kielen keskellä suuta, eivätkä sanoa suoria sanoja.

– Olimme tilanneet palveluja, ja tuli väärinymmärryksiä, emmekä tajunneet niitä etukäteen. Ne selvisivät vasta viime tingassa. On ollut tulipaloja sammutettavana, Nina kertoi hääjärjestelyistä.

Emma jatkoi samoilla linjoilla.

– Ymmärrän nyt todella paljon paremmin ihmisiä, joista tulee bridezilloja, koska järjestelyt ovat todella stressaavia, ja on paljon yksityiskohtia. On turhauttavaa, kun ei koe, että tulee ymmärretyksi. Meidän olisi silti pitänyt kommunikoida paremmin kaikkien sidosryhmien kanssa, Emma totesi.

Esimerkiksi floristin kanssa kävi väärinymmärrys, joka ymmärsi häiden teemavärit väärin. Tämän takia kukat täytyi tehdä hyvin lyhyellä varoituksella uusiksi.

– Kukat olivat aivan erilaiset kuin mitä olimme ajatelleet, ja torstaina meinasi iskeä paniikki. Kukista tuli kuitenkin todella hyvät, ja siitä selvittiin, mutta torstai-iltana oli aika rankkaa, Emma muisteli.

Arki on jatkunut naimisiinmenon jälkeen hyvin samaan tapaan kuin ennenkin. Nyt saa kuitenkin esitellä vihkisormusta ja postiluukussa on vain yksi nimi: Koskeva. Lisäksi pari odottaa tällä hetkellä esikoistaan, jonka on määrä syntyä huhtikuussa 2023. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso jutun alussa olevalta videolta, mitä mieltä Nina ja Emma ovat siitä, että he joutuivat taistelemaan kirkkovihkimisen puolesta.

Hääpäiväkirjat on katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat