Mainos

Häälahjaksi koru

Vihki- ja kihlasormukset ovat tärkeä osa kahden ihmisen välistä liittoa. Koru on oiva lahja myös kaasolle tai bestmanille kiitokseksi. Vihki- ja kihlasormusten valikoima on laajentunut ja mallit muuttuneet. Tänä kesänä suositaan pelkistettyä ja kulmikasta.

Valitse ajaton malli

"Nyrkkisääntönä on valita vihki- ja kihlasormukseksi ajaton malli. Sormus on niin pitkäaikainen hankinta, että siihen ei saisi heti kyllästyä", toimitusjohtaja Jukka Korkeila Jucka´s Designista kertoo. "Toisaalta yksilöllisyyttä arvostavalle on saatavana nykyisin todella erikoisia ja laadukkaita sormuksia ja koruja. Tähtihiotuista timanteista tehdyt korut ja Trillion-hionteisilla timanteilla koristetut korvakorut ovat uusinta muotia maailmalla."

Uudenlaista muotoilua vihkisormuksissa

Vihkisormuksissa on tarjolla myös uudenlaista muotoilua ja pelkistettyjä, kulmikkaita linjoja. "Askeettisuus ja veistoksellisuus ovat kaksi ominaisuutta, joiden halusin näkyvän sormuksissa", kertoo Sandberg-timanttikorujen Vuoripuro-sormussarjan suunnitellut Uuri Sandberg. "Uniikkikorujen tilaajien toiveissa nämä ominaisuudet ovat olleet esillä usein viime aikoina."

Sydämiä, sydämiä

Sydänaihe viehättää ihmisiä vuodesta toiseen. Tillander tarjoaa kihla- ja vihkisormusten lisäksi rippilapsille, opintonsa päättäneille, äideille ja morsiamille erityisesti sopivat riipukset, korvakorut ja sormukset. Sydänaihe on saanut uuden muodon: Sydän-Sydämessä -koruun voi liittää uuden pienen kelta- tai valkokultaisen sydämen aina halutessaan, esimerkiksi aina uuden perheenjäsenen syntyessä.

Emalimuna häälahjaksi

Häälahjaksi sopii hyvin myös emalimuna. Onnea ja hedelmällisyyttä symbolisoivat emalimuna-riipukset ovat saaneet innoituksensa Fabergen munista. "Pienikokoisissa munariipuksissa koristekivet ovat useimmiten synteettisiä, mutta munaa on saatavilla myös aidoilla kivillä", Jukka Korkeila sanoo.

Teksti: Nina Pinjola
Kuvat: Jucka´s Design, Karl Sandberg, Tillander, Kalevala Koru

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.