Gwyneth Paltrow pitää äitipuoleksi tulemista yhtenä isoimpana opetuksenaan: "Matka tänne asti oli todella rankka"

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’lla on kaksi lasta ex-miehensä Chris Martinin kanssa, mutta hän on myös äitipuoli nykyisen miehensä Brad Falchukin lapsille. 

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 51, avautui äitipuolena olemisestaan ja myönsi, että tie sinne, missä hän on nyt, oli todella vaikea. Paltrow kertoi asiasta Visionary Womenin naistenpäivän kokoontumisessa Los Angelesissa. 

Paltrow kertoi yleisölle, että äitipuolin roolin omaksuminen on ollut yksi hänen elämänsä suurimpia opetuksia. 

– Henkilökohtainen kasvunpaikkani syntyi siitä, että minulla oli aluksi vaikea suhde lapsipuolisiini, ja nyt he ovat kuin omia lapsiani. Matka tänne asti oli todella rankka. On melkein kuin pitäisi ruumiillistaa auringon henki ja vain antaa, eikä odottaa mitään takaisin. Opin vain loistamaan kuin aurinko, enkä koskaan laske pisteitä, Paltrow kertoi yleisölle. 

Näyttelijällä on kaksi lasta entisen miehensä Coldplayn solistin Chris Martinin, 47, kanssa: Apple, 19, ja Moses, 17. Ex-pari oli naimisissa vuosina 2003–2016.

Nykyisin Paltrow on naimisissa ohjaaja-käsikirjoittaja Brad Falchukin, 53, kanssa, ja on äitipuoli tämän ja tämän ex-vaimon Suzanne Bukinikin kahdelle lapselle: Isabellalle, 19, ja Brodylle, 17.

Paltrow ja Falchuk menivät naimisiin syyskuussa 2018 kaksi vuotta sen jälkeen, kun Paltrow'n ja Martinin avioero oli saatu päätökseen. Eksät ovat edelleen hyvissä väleissä ja jopa lomailevat yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Paltrow on kertonut, että hän odotti lähes vuoden häiden jälkeen ennen kuin muutti koko uusioperheensä kanssa saman katon alle. 

Martin on kihloissa Fifty Shades -elokuvasarjasta tutun näyttelijän Dakota Johnsonin, 34, kanssa. Johnson kertoi äskettäin, että rakastaa Martinin ja Paltrow'n lapsia koko sydämestään.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat