Gwyneth Paltrow esti aviomiehensä talokaupat

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow ei katsonut hyvällä miehensä suunnitelmia ostaa talo bändikavereiden käyttöön. Tähti päättikin kieltää kaupat kokonaan.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow'n aviomies, Coldplay-bändistä tuttu Chris Martin, sai huomata, että vaimo määrää kaapin paikan heidänkin taloudessaan. Martin olisi halunnut ostaa kartanon Los Angelesista bändikavereidensa käyttöön ja olikin jo saamassa lyötyä kaupat lukkoon, mutta päättäväinen Paltrow esti kaupat viime hetkillä.

Martin oli ilomielin maksamassa kartanosta reilut kolme miljoonaa euroa, mutta Paltrow kielsi kaupat nähtyään asiakirjat. Brittirokkari on varmasti ollut pettynyt vaimonsa päätökseen, sillä Martin olisi halunnut talon Los Angelesin päämajaksi muille Coldplay-bändin jäsenille.

Pinta-alaltaan yli 550 neliömetrin kokoinen kartano sijaitsee julkkisten suosimalla Brentwoodin alueella. Hulppeasta talosta olisi löytynyt niin kuntosali, huippuluokan keittiö kuin uskomattomat näkymätkin. Martin joutuu kuitenkin nyt etsimään talon, jonka vaimokin hyväksyy.

LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja