Gossip Girl -tähti lyttää Rihannan

Tiukoista mielipiteistään tuttu Taylor Momsen laukoi totuuksia Rihannasta. 17-vuotiaan Momsenin mielestä Rihanna on teeskentelijä.

Gossip Girl -sarjan Jenny Humphrey eli näyttelijä Taylor Momsen ei pelkää esittää mielipiteitään. The Pretty Reckless -bändissäkin laulava Momsen hyökkäsi tällä kertaa Rihannaa vastaan. Itseään pesunkestävänä rokkarina pitävä Momsen on lopen kyllästynyt Rihannan teeskentelyyn, sillä teinin mielestä Umbrella-hitistä tunnettu tähti yrittää esittää muuta kuin on.

– Ihmiset luulevat, että pop on rockia, ja niiden rajat sumentuvat. Nyt Rihanna käyttää joitain pirun nahkatakkeja, ja se on todella ärsyttävää, lataa Momsen.

Hiljattain Madonnan ja tämän Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston keulakuvaksi pestattu Momsen on hittisarjan ulkopuolella yrittänyt tehdä itseään tunnetuksi bändinsä kanssa. Biisit tähti kirjoittaa itse.

– Minulla on ollut paljon huonoja kokemuksia - ja koskivatpa ne seksiä, huumeita tai jotain muuta, ne ovat aikuismaisia kokemuksia, jotka sekoittaisivat kenen tahansa pään, Momsen kertoo biisejä inspiroineista kokemuksistaan.

MTV3/Helmi

Lähde: metro.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat