Glamouria ja nostalgiaa – parhaat vinkit juhlapukeutumiseen

Pikkujoulut ja uudenvuoden juhlat lähestyvät! Tiedätkö jo mitä laitat yllesi? Ellos tarjoaa parhaat vinkit juhlapukeutumiseen. Jos kuvissa on ikoni, voit klikata sitä nähdäksesi lisätietoja vaatteista ja asusteista.

Moni odottaa loppuvuotta kuin kuuta nousevaa, sillä tiedossa on monia juhlia työpaikan pikkujouluista hauskoihin uuden vuoden pippaloihin. Olipa edessäsi minkätyyppiset juhlat tahansa, voi oma vaatekaappisi tarvita täydennettävää.

Ole uskollinen omalle tyylillesi, jotta olosi on mukava, mutta uskalla tehdä myös rohkeampia valintoja. Juhlan luonteesta riippuen voit valita yllesi sekä kimmeltävää glamourmuotia että rennompaa juhla-asua.

Uskalla säväyttää!

Loppuvuoden juhlat ovat loistava tilaisuus pukeutua näyttävästi ja yllättää ystävät, perheenjäsenet ja työtoverit. Arkeen saa tuotua luksusta upeilla asuvalinnoilla, joissa hallitsevat rohkeat värit, yllättävät materiaalit ja kekseliäät asusteet.

Vaikka sähäkä punainen ja sensuelli musta ovat talven juhlien suosituimmat värit, muodissa löytyy valinnanvaraa. Mikäli joulunpunainen ei ole sinun värisi, pukeudu esimerkiksi vihreään ja valitse asusteet sävyyn sopivaksi.

Syksyn ja talven mallistoissa sekä pukeutumisessa kiinnitetään nyt huomiota erikoisiin materiaaleihin, kuten mokkaan ja nahkaan, sekä niiden jännittäviin yhdistelmiin, Rennomman juhlalookin voit saada aikaiseksi yhdistämällä juhlahame ja näyttävät kengät hieman yksinkertaisempaan yläosaan.

Panosta asusteisiin

Voiko naisella olla koskaan liikaa korkokenkiä? Ei tietenkään, sillä tarvitset useaan asukokonaisuuteen sopivat jalkineet. Talven juhlissa sinulla on nyt mahdollisuus leikitellä hauskoilla asusteilla, joiden kuviot tai materiaali herättävät huomiota. Uskallatko esimerkiksi laittaa jalkaasi käärmeennahkaiset popot tai tyylikkäät kiiltonahkakengät?

Nyt kannattaa panostaa oikeanlaisen iltalaukun ja juhlakenkien hankintaan. Asusteissa löytyy paljon valinnan varaa, mutta mikäli juhla-asusi on värikäs ja kimmeltävän upea, kannattaa asusteiksi valita yksinkertaisempia luomuksia, jotten lookista tule sävysekamelska.

Hitunen vintagea ja nostalgiaa

Naisellisten glittermekkojen ja pikkumustien vastapainoksi syksyn ja talven muodissa löytyy myös säväys nostalgiaa. Kuten muussakin muodissa, myös juhlapukeutumisessa vintage-tyyli on nyt in!

Onneksi nyt ei olla jämähdetty vain yhdelle kymmenelle, vaan muodisa näkyy niin 1920-luvun kuin 1960-luvun tuulahdus. Voitpa myös hurmata kanssajuhlijat herttaisessa, leveähelmaisessa kellohameessa tai graafisessa cocktailmekossa.

Tyylikästä housumuotia

Talven juhlissa ei tarvitse aina pukeutua mekkooon tai hameeseen. Ellei glamour-juhlamekko sovi omaan tyyliin, talvipakkasilla myös housuasu on loistava valinta. Pukeudu esimerkiksi leveälahkeisiin housuihin, mutta muista kiinnittää kuitenkin huomiota istuvuuteen. Housujen yläosaksi voi valita väljän juhlatopin tai tiukemman paidan.

Rennompaan juhlaan voi pukeudut vaikka farkkuihin, mutta silloinkin asuvalinnan ei kannata olla arkinen. Rohkea nappivalinta voi olla esimerkiksi värikkäät housut yhdistettynä itämaiseen tai trooppiseen paitaan.

Pukukoodia noudattaen

Juhlatilaisuuden kutsussa kerrotaan yleensä juhlan pukeutumisohje, jota hyväkäytöksinen juhlija noudattaa. Onpa pikkujoulukutsun pukukoodina juhlapuku, tummapuku tai smart casual, myös miehille löytyy syksyn juhlapukeutumisessa monia vaihtoehtoja.


Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat