Geri Halliwell poseeraa suunnittelemissaan alusvaatteissa

Musiikista muodin pariin siirtynyt Geri Halliwell suunnitteli alusvaatemalliston, jonka tarkoitus on saada peput näyttämään pieniltä ja rinnat suurilta.

Entinen Spice Girls -tähti Geri Halliwell, 39, myöntää, että on menneisyydessään joutunut taistelemaan painonsa kanssa. Nyt tähti esittelee moitteettomia kurvejaan Next-yrityksen uudessa alusvaatekampanjassa, jonka malliston on suunnitellut itse.

Aiemmin Halliwell suunnitteli ketjulle aiemmin uimapukumalliston ja iltapukuja. Nyt hän muutti alusvaatteet mahdollisuudeksi tehdä vaikutus kumppaniin ja saada hyvä olo myös itselle. Mallisto ilmestyy Next-myymälöihin keväällä 2012. Kuoseista löytyy niin eläinprinttiä, vintage-henkistä kukkaa kuin vadelmanpunaista Ystävänpäivää silmällä pitäen. Kevyesti topatut rintaliviit kohottavat povea.

– Tavoitteeni on saada rinnat näyttämään suuremmilta ja peput pienemmiltä! Minusta tuntuu, että ymmärrän naisten vartaloita. Tämä oli minun mahdollisuuteni luoda alusvaatteita naisille, joista miehetkin pitävät, jos tiedätte mitä tarkoitan, Halliwell tiivisti mallistonsa idean.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja