George Clooneyn ex-tyttöystävä: Olen ovimatto!

Malli Elisabetta Canalis kertoo olevansa "ovimatto" mitä rakkauteen tulee ja myöntää viehättyvänsä kylmäkiskoisista miehistä.

Malli Elisabetta Canalis, 32, erosi näyttelijä George Clooneystä kesäkuussa 2011 kahden vuoden seurustelun jälkeen. Italialaiskaunotar myöntää, että on aina ollut heikkona kylmiin ja kontrolloiviin miehiin ja on nyt hyväksynyt, ettei unelmien prinssi ole tulossa pelastamaan häntä.

– Minussa on hiukan poikatytön vikaa, mutta mitä rakkauteen tulee, olen ovimatto. Etsin miestä, joka voi antaa minulle turvallisuutta. Olen aina luullut kylmien ja kontrolloivien miesten olevan oikeita minulle. On vain hyväksyttävä, ettei Prinssi Uljas ole tulossa pelastamaan – siihen uskominen toimii itseä vastaan, Canalis pohtii.

Vaikka Canalis on toiveikas rakkauselämänsä suhteen tulevaisuudessa, hän kertoo silti pitävänsä parisuhteen päättymistä "henkilökohtaisena epäonnistumisena".

– Loppujen lopuksi näen parisuhteideni päättymisen aina henkilökohtaisena epäonnistumisena. Hyvästien jättämisessä ei ole mitään kaunista. Ennen olin itsetuhoinen rakkausasioissa: olin epäkypsä ja heittäydyin asioihin liikaa. Nyt ajat ovat muuttuneet, sillä haluan parisuhteen missä osapuolet ymmärtävät toisiaan, Canalis kertoi italialaiselle Chi-lehdelle.

Canalis on yksi tämän syksyn Dancing With the Stars -ohjelman kisaajista.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja