Mainos

General Electric karsii 200 työpaikkaa Suomessa – vähennykset kohdistuvat pääosin Tampereelle

Yhdysvaltalainen monialayhtiö General Electric kertoo, että se aikoo karsia Suomessa 200 työpaikkaa energialiiketoiminnastaan. Yt-neuvottelut on määrä aloittaa tammikuussa. 

General Electricin tiedotteen mukaan syynä irtisanomisiin ovat tuotannollis-taloudelliset uudelleenjärjestelyt. Suunnitellut työpaikkojen vähennykset kohdistuisivat Suomessa pääasiassa Tampereelle.

Yrityksellä on toimintaa Tampereella kahdessa toimipisteessä: kompensointilaitteiden tuotantolaitos Myllypurossa sekä FACTS-projektien liiketoiminta Vehmaisissa. Ehdotuksella olisi vaikutusta erityisesti Myllypuron yksikköön. Lisäksi keskustelussa on pieni vähennystarve Helsingissä.

Yhtiön tavoitteena on karsia kustannuksiaan ensi vuonna miljardilla eurolla. General Electric työllistää Suomessa yhteensä noin 1 100 ihmistä, joista valtaosa työskentelee yhtiön terveydenhoitolaitteita valmistavassa yksikössä.

General Electric ilmoitti tänään, että se karsii eri puolilta maailmaa yhteensä 12 000 työpaikkaa energialiiketoiminnastaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.