Game of Thronesin uuden kauden aloituspäivä julki erikoisesti – tuijotitko sinäkin jääkimpaleen sulamista?

Odotettu Game of Thronesin uuden kauden aloituspäivä on viimein julkistettu. 

Torstaina 9.3. valtava joukko ihmisiä käytti aikaansa tuijottaen jääkimpaleen sulamista Facebookin livelähetyksessä. Kyseessä oli odotettu Game of Thrones -sarjan uuden, seitsemännen kauden alkamispäivämäärän paljastus. 

Facebook-live epäonnistui peräti kahdesti, mutta kolmas kerta toden sanoi ja kieli pitkällä tietoa odottaneet saivat vastauksensa: uusi kausi starttaa 16.7.2017. 

Yksi sarjan rakastetuimmista tähdistä, Jon Snow’ta näyttelevä Kit Harington kertoi välittömästi paljastuksen jälkeen, että tulevan kauden odottaminen on ollut täysin sen arvoista. 

– Uskon todella, että tätä kannatti odottaa. Ainakin itse tein tulevalla kaudella enemmän asioita kuin millään aikaisemmalla. Kaikki näyttelijät olivat enemmän osallisena toiminnassa ja kaikilla oli yleisesti ottaen enemmän kohtauksia, näyttelijä sanaili.

– Mukaan tulee vähemmän uusia hahmoja, ja jo mukana oleviin keskitytään tarkemmin. Lisäksi tuttujen hahmojen tiet risteävät nyt enemmän ja se on varmasti jotain, mitä yleisö on odottanut pitkään. 

Jaksoja tulevalla kaudella on vähemmän, mutta niiden tekemiseen on käytetty entistäkin enemmän rahaa. 

– Teemme muun muassa kokeiluja uusilla, erilaisilla kameratekniikoilla. Pyrimme rikkomaan rajoja näillä kahdella viimeisellä tuotantokaudella. Vaikka homma epäonnistuisi täysin, ainakin lopetus on ollut pirun näyttävä! Harington suitsuttaa.

Hittisarjan pariin pääsee myös Suomessa tuoreeltaan, sillä jaksot ilmestyvät C Moren suoratoistopalveluun välittömästi USA:n ensiesityksen jälkeen, eli sunnuntain ja maanantain välisinä öinä heti 17.7. alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat