Bingo! Uppoudu Game of Thrones -sarjaan hauskalla tavalla

Game of Thrones -sarjan faneille kehiteltiin uusi tapa uppoutua Westerosin valtataisteluihin. 

Supersuositun Game of Thrones -sarjan faneille luotiin jännittävä tapa seurata Westeroin valtataisteluja. C More julkaisi Facebook-sivuillaan bingon, jonka avulla jokainen fani voi tarkkailla silmä kovana maanantaina alkavan 7. kauden etenemistä.

Kuka nappaa ensimmäisen rivin vaakaan tai pystyyn?

Jokainen fani voi nyt valita oman puolensa ja kannustaa suosikki kuninkaansa tai kuningattarena kohti Rautavaltaistuinta. Vaihtoehtona on myös tapahtumien tarkkaileminen täysin puolueettomasti. 

Game of Thrones palaa ruutuun 17. heinäkuuta seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Tulevaa kautta on fanien keskuudessa odotettu kuumeisesti.

Aikaisemmin keväällä julkaistussa trailerissa selviää, että seitsemän eri kuningaskunnan väliset kärhämät saattavat jäädä toissijaisiksi yhteisen vihollisen edessä. Pätkässä nähdään kohtauksia tulevista jaksoista. 

– Vuosikymmeninen ajan perheemme ovat taistelleet yhteistä vihollista vastaan erimielisyyksistä huolimatta. Nyt meidän on tehtävä samoin, jos haluamme selvitä, koska vihollinen on todellinen, sanoo Jon Snow trailerissa. 

Hittisarjan pariin pääsee myös Suomessa tuoreeltaan, sillä jaksot ilmestyvät C Moren suoratoistopalveluun välittömästi USA:n ensiesityksen jälkeen, eli sunnuntain ja maanantain välisinä öinä heti 17.7. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat