Game of Thrones -komistus vierailee Simpsoneissa – tältä hänen roolihahmonsa näyttää

Jason Momoa nähdään Simpsoneiden uudella kaudella.

Game of Thrones -sarjasta ja Aquaman-elokuvasta tuttu näyttelijä Jason Momoa vierailee Simpsoneissa. Entertainment Weekly -sivuston mukaan Momoa esittää sarjan tulevalla kaudella itseään.

Simpsoneiden johtava tuottaja Al Jean kertoo, että Momoan hahmo nähdään San Castellaneta -festivaaleilla. Jeanin mukaan Momoan hahmo ilmaantuu paikalle kertomaan karmivan tarinan pyhimyksestä, joka uhrattiin, ja josta tuli nykyaikaisen pistaasijäätelön alkuperä.

– Hän kertoo tämän karmivan tarinan, ja Patty ja Selma pyytävät häneltä nimikirjoitusta rintoihinsa. Sitten hän juoksee pois.

Entertainment Weekly on julkaissut ensimmäisen kuvan Momoan hahmosta Simpsoneissa. Kuvaa on jaettu myös sosiaalisessa mediassa.

Jeanin mukaan sarjan tekijät olivat innoissaan saadessaan Momoan vierailemaan sarjassa. Yhteisen ajan löytäminen ääniroolin nauhoittamista varten osoittautui kuitenkin haasteelliseksi.

– Meille sanottiin, että hän on kuvaamassa vuoren huipulla tai veden alla. Oli hankalaa saada hänet studioon, joka sijaitsee maan päällä, Jean naureskelee.

Simpsoneiden 31. tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa syyskuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat