Futistähti Lionel Messin pikimusta Audi päätyi raisiolaiseen autoliikkeeseen – rekisteritunnus ei jätä mitään arvailujen varaan

Raisiolainen autoliike myy Lionel Messin omistamaa Audia 1:40

Jos olet aina halunnut päästä kääntelemään samaa rattia kuin yksi aikamme parhaista jalkapalloilijoista, on siihen nyt täydellinen tilaisuus.

Suomalaisessa Huutokaupat.com-palvelussa on myynnissä tavallisesta poikkeava kohde. Autoliike Raision Laatuautotalo on nimittäin pistänyt tarjolle Audi A7:n, jonka ensimmäinen omistaja on argentiinalainen, viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Lionel Messi.

Vuosimallin 2015 A7:n historiaa ei edes yritetä peitellä, sillä auton rekisteritunnus on taatusti katseita keräävä MES-51. Mustanpuhuva A7 on näyttävä ilmestys myös 21-tuumaisten Vossenin vanteidensa ansiosta.

Ilmoitustekstin mukaan Messi sai auton käyttöönsä suoraan Audilta, joka on hänen seuransa FC Barcelonan sponsori.

Suomeen auto on päätynyt koripalloilija Petteri Koposen kautta. Barcelonassa koripalloillut Koponen osti auton suoraan Messiltä. Auton ostaja saakin kaupan päälle Koposen signeeratun maajoukkuepaidan.

Huutokauppa sulkeutuu jouluaattona kello 17.20. Korkein autosta jätetty tarjous on tämän artikkelin kirjoitushetkellä 26 300 euroa. Raision Laatuautotalon verkkosivuilla auton pyyntihinnaksi on ilmoitettu 75 000 euroa.

– Auto on herättänyt paljon kiinnostusta, ja sitä on käyty toistakymmentä kertaa ihmettelemässä. Autosta voi tehdä suoran tarjouksenkin, mutta tarkoituksena on kuitenkin pitää reilu huutokauppa ja katsoa rehdisti, mihin hinta lopulta päätyy. Tavoitteena on, että joku onnekas saa tästä ainutlaatuisen joululahjan itselleen, Raision Laatuautotalon toimitusjohtaja Jeremias Vuori toteaa.

272-hevosvoimaisen A7:n huippunopeus on rajoitettu 250 kilometriin tunnissa. Nelivetoisessa autossa on 3,0-litrainen dieselmoottori, ja kilometrejä on kertynyt mittariin hieman alle 20 000.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja