Frasier-tähti sai tyttären!

Kelsey ja Kayte Grammer ilmoittivat hiljattain niin iloisia kuin surullisia vauva-uutisia. Pari sai terveen tyttövauvan, mutta kaksosista toinen menehtyi raskauden alkuvaiheessa.

Frasier-tähti Kelsey Grammer sai vaimonsa Kayte Grammerin kanssa terveen tyttövauvan perjantaina 13. heinäkuuta. Tytär sai nimekseen Faith Evangeline Elisa Grammer. Ilmoitettuaan tyttärensä syntymästä pari paljasti kohdanneensa raskausaikana myös surua, sillä kaksosista toinen menehtyi raskausajan alkupuolella.

– Olemme innoissamme (Faithin syntymästä). Olimme haltioituneita aiemmin tänä vuonna ilmoittaessamme Kayten odottavan kaksosia. Järkytykseksemme menetimme pojan pian sen jälkeen, pari kertoo tiedotteessaan.

Grammerit päättivät pitää suru-uutisen itsellään, sillä keskenmeno oli heille hyvin surullista aikaa.

– Emme halunneet asiaa julkisuuteen silloin. Se oli sanoinkuvaamattoman tuskallista ja tiedämme ihmisten ymmärtävän halumme pitää uutinen salassa ja heidän kunnioittavan yksityisyyttämme asiassa vastakin. Päätämme iloita tästä elämästä, joka meille on annettu. Esittelemme Faithin maailmalle, odotamme innoissamme tulevia päiviä ja saavamme lisää lapsia.

Pari avioitui helmikuussa 2011. Tytär on heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa.


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja