Mainos

Fitnessbloggarin kuvasarja todistaa: Satunnaisesta herkuttelusta turha kantaa syyllisyyttä!

Anna itsesi elää vapaammin, fitnessbloggari kehottaa.

Dieetin välipäivä, eli niin kutsuttu ”cheat day” tarkoittaa ennalta suunniteltua yhden päivän mittaista taukoa tarkoista ruokailutottumuksista. Tunnettu fitnessbloggari Anna Victoria kuitenkin toteaa, ettei hän henkilökohtaisesti pidä kyseisestä sanasta, sillä hänen mukaansa itselle hyvää mieltä tuottavien ruokien syöminen ei ole huijausta. Se on elämää. 

Nainen jakoi itsestään kuvia herkkujen syömisen jälkeen havainnollistaakseen pointtinsa. Vaikka vatsa näyttäisikin hieman turvonneelta ison aterian jälkeen, seuraavaan aamuun mennessä turvotus on yleensä poissa. Tilanne ei ole lopullinen, ja juuri tästä syystä satunnaisesta herkuttelusta ei tulisikaan kantaa syyllisyyttä. 

Älä anna hyvää tekevien asioiden vaikuttaa mieleesi

Nainen kertoo ottaneensa kuvat huvipuistoreissun jälkeen, jolloin hän oli syönyt runsaasti herkkuja, kuten karkkia ja jäätelöä.

– Olin todella turvonnut tullessani kotiin, mutta join paljon vettä ja söin vähän proteiinia ennen nukkumaanmenoa. Ja arvatkaa mitä? Kun heräsin tänä aamuna, näytin täysin samalta kuin ennen välipäivän herkkuja, Victoria toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen selittää, että yksi päivä tai ruoka ei pysty pilaamaan terveellisiä elämäntapoja, eikä yksi dieetin ulkopuolelta syöty ruoka kerry heti vartaloosi. Ei ole siis syytä paniikkiin, vaikka söisitkin lounaaksi silloin tällöin pizzan.

– Yksi epäterveellinen ateria tai päivä ei pilaa koko prosessia, aivan kuten yksi hyvä ateria ei vielä saa sinua laihtumaan, nainen muistuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Itse asiassa, yksi epäterveellinen ateria voi auttaa alentamaan kortisolitasoa, stressihormonitasoa, joka pitää tiukasti kiinni rasvasta ja estää pääsemästä siitä eroon. Se voi jopa auttaa kehoasi polttamaan tehokkaammin rasvaa, kun palaat hommiin seuraavana päivänä, nainen toteaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Victoria kehottaakin kaikkia antamaan itsensä elää vapaammin. Älä siis anna ulkona syödyn aterian yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa vaikuttaa sinuun emotionaalisesti. Naisen mukaan elämä on tasapainoilua, ei vain rajoituksia, eikä sinun tulisi tuntea syyllisyyttä jostain, joka saa olosi tuntumaan  onnelliselta juuri sillä hetkellä.

– Kun syöt 80 prosenttia ajasta oikein, tunnet olosi hyväksi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Tämä jättää sinulle 20 prosenttia hemmotteluun ja sen muistamiseen, että elämä on myös nautintoja, Victoria toteaa.

Lähde: Metro 

***

9:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.