Mainos

Fitness-tähti julkaisi kuvan takapuolestaan – haluaa muistuttaa, ettei selluliitti ole kauneusvirhe

32-vuotias bloggaaja ilmoitti Facebook-kuvan oheen kirjoittamassaan tekstissä, ettei aio ”syleillä virheitään”, koska virheitä ei ole.

Ex-kehonrakentaja Molly Galbraithin kuva sai sosiaalisen median sekaisin, eikä suinkaan Galbraithin lihasten vuoksi. Fitness-blogia pitävä Galbraith julkaisi kuvan takapuolestaan osoittaakseen, etteivät jenkkakahvat, muutama ylimääräinen kilo tai selluliitti ole kauneusvirheitä. Galbraithin mukaan naisten ei tarvitse ”hyväksyä kehojaan virheineen”, koska virheitä ei ole, eikä naisten ylipäätään kannattaisi jahdata täydellistä kehoa.

Amerikkalainen Galbraith omistaa Girls Gone Strong -brändin, jonka nimi tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”tytöistä tuli vahvoja”. 32-vuotias Galbraith ilmoitti Facebook-kuvan oheen kirjoittamassaan tekstissä, ettei aio ”syleillä virheitään vuonna 2017”, koska hän ei saanut päättää, että kyse on virheistä. Joku muu määritteli naisen kehon ulkopuolelta ja lupaa kysymättä.

– Tuo kertomus annettiin minulle jo hyvin nuorena tyttönä. Se on kertomus, joka saa minut tuntemaan oloni itsetietoiseksi, ja kuin olisin suurempi kuin kaikki muut tytöt. Se on kertomus, joka sai minut häpeämään, nolostelemaan ja pyytämään anteeksi kehoani, Galbraith kuvaa.

Hän myöntää, että uskoi kuvaamaansa tarinaan vuosia ja rankaisi itseään rankalla treenillä ja dieetillä.

– Ei enää. Olen tajunnut, etten yksinkertaisesti ole samaa mieltä, Galbraith kirjoittaa.

– Minulla on selluliittia jaloissani, raskausarpia lanteillani, takamuksessani ja rinnoissani, ja vatsani höllyy hieman – ja maailma haluaa minun jatkuvasti uskovan, ettei tämä ole ok. Mutten aio allekirjoittaa jonkun muun standardeja ja ideaaleja MINUN kehostani.

Lähde: Caters news, FacebookDailymail.co.uk

***

1:32

0:30


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.