Fitness-bloggari jakoi ällistyttävän kuvaparin: Voiko näillä todella olla eroa vain 12 tuntia?

Ex-missi jakoi rohkean kuvaparin.

Entinen Miss Pohjois-Irlanti, nykyinen fitness-bloggari, Tiffany Brien, 26, jakoi kuvan turvonneesta vatsastaan näyttääkseen, ettei ole aina täysin hoikka.

Brienin kuvaparista vasemmanpuoleisessa hänellä on vatsassaan niin kutsuttu foodbaby eli  "ruokavauva" – kyseessä on siis vain ruokailun jälkeinen turvotus, joka saattaa tietämättömän silmissä näyttää raskausmahalta. Oikeanpuolimmainen kuva on otettu yöunien jälkeen, 12 tuntia myöhemmin.

Kuvien saatetekstissä Brien vakuuttaa, ettei ole raskaana, vaan kyseessä on vain ruokavauva.

– Nämä kaksi kuvaa on otettu 12 tunnin välein, vasemmanpuoleinen ennen nukkumaanmenoa ja oikeanpuoleinen, kun heräsin. Tiedän!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ajattelin, että jakaisin huonon päivän kanssanne näyttääkseni, ettei kukaan ole "täydellinen" ja on ihan ok olla huonompi päivä, kun vartalosi vain päättää, ettei tee yhteistyötä. Älkää huoliko tytöt, sitä tapahtuu meistä parhaimmillekin, se on vain osa naisena olemista! Se on hauska cocktail unenpuutetta, stressiä, hormoneja ja ruoan yliherkkyyttä. Hyvä sekoitus isolle turvotukselle, Brien selittää.

Kaunotar huomauttaa myös, että yleensä tätä tapahtuu täysin vääriin aikoihin. Esimerkiksi sinä iltana, kun pitäisi mennä päivälliselle ihanassa, mutta tiukassa mekossa. Ilta muuttuu äkkiä tukalaksi, kun mekko alkaakin kiristää kesken aterian.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kyllä se masentaa"

Brien ei tiedä, mikä tarkalleen laukaisi kuvassa näkyvän turvotuksen.

– Tämä kuva on huonolta päivältä. Päivältä, jona en voi kertoa tarkalleen, mitä söin turvotakseni näin. Olen käynyt läpi kaiken, mitä söin ja se oli suhteellisen puhdasta, joten voi olla, että se oli jotain, minkä ajattelen olevan "terveellistä", mutta elimistöni ei pidä siitä.

Brien antaa kunnian turvotuksesta myös stressille, unenpuutteelle ja hormoneille.

– Minulla on kiireinen ja stressaava työ, joka vaatii minulta paljon päivittäin. Rakastan työtäni, enkä vaihtaisi sitä mihinkään, mutta minun pitää järjestää itselleni stressitöntä aikaa rentoutumiseen ja antaa sisimpäni rauhoittua rankan työpäivän jälkeen.

Brien jakoi myös vinkkinsä turvotuksen ehkäisyyn:

– Nuku tarpeeksi.
– Kirjoita ruokapäiväkirjaa ja huomioi, missä ja milloin turvotusta ilmenee.
– Älä treenaa liikaa kompensoidaksesi turvonnutta vatsaa. Se ei ole rasvaa. Treenaaminen todennäköisesti vain pahentaa asiaa.
– Ota selvää eri ravinteista – multivitamiineista ja probiooteista.
– Juo piparminttuteetä rauhoittaaksesi mahaasi.
– Rentoudu ja ole onnellinen. Se on ok, et ole yksin. Lupaan.

– Olen syyllinen liian vähiin uniin. Elimistömme tarvitsevat 8 tuntia rentoutuakseen, kerätäkseen voimansa ja laukaistakseen jännityksen, jotta ne jaksavat painaa täydellä teholla joka päivä.

– Kyllä se masentaa minua, kun tätä tapahtuu. Ei kuitenkaan ole mitään, mitä voisin tehdä asialle välittömästi. Mutta sitä voi auttaa ja siitä voi päästä yli, Brien vakuuttaa.

Ruokavauvat nousivat puheenaiheeksi, kun näyttelijä Jennifer Aniston kuvattiin lomarannalta miehensä Justin Theroux'n kanssa. Bikineissä kuvatun Anistonin turvonnut vatsa sai välittömästi raskaushuhut kiertämään. Anistonin edustaja kuitenkin tyrmäsi huhut.

Lähde: Someecards

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja