Mainos

Finnet osti RSL Comin

Finnetiin kuuluva Kaukoverkko Ysi Oy on nostanut omistuksensa RSL Com Finland Oy:ssä lähes sataan prosenttiin. RSL Comin toimiva johto jatkaa entisissä tehtävissään ja yhtiön vähemmistöosakkaana. RSL Com, joka on erikoistunut erityisesti pääkaupunkiseudulla ja muissa keskeisissä kasvukeskuksissa toimivien yritysten telepalveluihin, täydentää Finnetin valtakunnallista palvelutarjontaa. RSL Com tarjoaa yritysasiakkaille puhe-, data-, verkko- ja mobiilipalveluita. Kotimaisen verkon lisäksi yhtiö tarjoaa kansainvälisiä verkkopalveluja.

-Kaupan myötä Finnetillä on vahva paikallinen yhtiö nyt myös pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. RSL Comilla on hyvä asema yritysasiakasmarkkinoilla, sanoo Finnet Oy:n toimitusjohtaja Matti Makkonen.

Aiemmin Kaukoverkko Ysi Oy omisti RSL Com Finland Oy:n osakkeista 34 prosenttia.

-Vuonna 2002 tehdyssä esisopimuksessa sovittiin kaupan toteuttamisesta vaiheittain vuoden 2004 loppuun mennessä, mutta kauppaa päätettiin nopeuttaa ja sopimus loppujen osakkeiden ostamisesta tehtiin tammikuussa, kertoo Kaukoverkko Ysi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Junnila.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.