Mainos

Finnair peruu 16 kotimaan lentoa perjantain mielenilmauksen vuoksi

Finnair kertoo peruvansa 16 kotimaan lentoa ammattiyhdistysten mielenilmauksen vuoksi.

Muut lennot Finnair pyrkii lentämään, mutta Helsinki-Vantaan lentokentän rajallisen toimintakyvyn vuoksi perjantain lentoihin on odotettavissa merkittäviä viivästyksiä.

Finnairin mukaan yksittäiset lisäperuutukset ovat vielä mahdollisia perjantain aikana.

Bussikuljetukset asemalla seis

Helsinki-Vantaan lentokentällä ongelmia tuottaa perjantaina myös asematason bussikuljetusten pysähtyminen. AKT:n ilmoituksen mukaan kuljetukset pysähtyvät aamukuuden ja iltakymmenen väliseksi ajaksi. Finnairin mukaan tämä vaikeuttaa matkustajien kuljettamista asematason lähtöpaikoille.

- Vaikka oma henkilökuntamme on pääsääntöisesti pois vain kello 11-13, mielenilmausten vaikutukset Finnairin toimintaan näkyvät koko päivän ajan kentän muiden toimijoiden työnseisauksen vuoksi, Finnairin operatiivisen keskuksen johtaja Janne Tarvainen kertoo yhtiön tiedotteessa.

- Olemme erittäin pahoillamme asiakkaillemme aiheutuvasta vaivasta ja mielipahasta. Teemme parhaamme, jotta mahdollisimman moni asiakas pääsisi matkustamaan suunnitelmansa mukaisesti, ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä vaikeassa tilanteessa.

Finnair tarjoaa matkustajille mahdollisuutta siirtää lentoaan pois mielenilmauspäivältä ja sen ympäriltä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.