Mainos

Ferroforte B + C -testiryhmä on valittu

Helmen ja Hankintukun Ferroforte B + C -testiryhmään valittiin 20 eri ikäistä lisäraudan tarpeessa olevaa henkilöä. Testattavana oleva Ferroforte B + C on vahva, nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste.

Hyvänmakuinen Ferroforte B + C on hyvin imeytyvä, vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste. Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa, rautapitoisia yrttejä sekä raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeitä B- ja C-vitamiineja.

Ferroforte B + C sisältää myös mustaherukkamehua, peltokorte-, nokkos-, koivunlehti-, iisoppi-, heinäratamo- ja sitruunamelissauutetta.

Näin osa testiryhmään valituista perusteli, miksi juuri heidät tulisi valita kokeilemaan lisärautavalmistetta:

"Olen aktiivikuntoilua harrastava 35-vuotias mies. Syön mielestäni monipuolisesti, mutta veriarvoni ovat olleet työterveystarkastuksessa alarajalla. Jäin miettimään, pitäisikö kokeilla rautakuuria. Raudanpuutetta epäilen myös siksi, että tunnen ajoittain väsymystä ja aina treenistä palautuminen ei ole helppoa."

"Olen koko ajan väsynyt, masentaa, päätä särkee ja muutenkin on sellainen nuutunut, vetämätön olo. Haluaisin kokeilla, josko Ferroforte B + C vähentäisi näitä oireita."

"Minulla todettiin noin vuosi sitten kilpirauhasen vajaatoiminta ja lääkitys ei ole vielä tasapainossa. Tunnen väsymystä usein ja lääkäri suositteli rautavalmisteen käyttöä. Hemoglobiini oli viime mittauksessa 120. Varsinkin menkkojen aikana tunnen väsymystä ja voimattomuutta. Testasin kaupasta tehorautaa, mutta se ei ollut minun mieleeni. Se maistuikin niin pahalle."

"Noudatan vähähiilihydraattista ruokavaliota, joka aiheuttaa ummetusta, palelua ja armotonta väsymystä, vaikka pitäisi ainakin väsymyksen sijaan olla tietääkseni toisinpäin. Syön monivitamiinivalmistetta, mutta raudan käyttö ei ole tullut edes mieleeni, kenties tietämättömyyteni vuoksi. Kokeilisin mielelläni rautavalmistetta, olisiko siitä apua ummetukseen ja ainaiseen voimattomuuden tunteeseen, sekä väsymykseen."

"Olen kärsinyt pitkään jatkuvasta väsymyksestä, huimauksesta ja heikkoudesta, aivan kuin olisin masentunut, ja nyt sitten todettiin kyseessä olevan alhainen hemoglobiini. Apteekin lääkkeet eivät ole tähän mennessä tuoneet juurikaan apua. Kokeilisin mielelläni tätäkin tuotetta, teen mitä tahansa päästäkseni taas jatkamaan elämääni täysillä."

"Olen raskaana viikolla 15 ja väsymys on todella kovaa. Noin kuukausi sitten HB-arvoni oli n. 125, mutta todennäköisesti pian joudun aloittamaan rautakuuriin, ainakin näin kävi ensimmäisen raskauden aikana. Olisin valmis testiryhmään, koska tuote ilmeisesti on sallittu käytettäväksi myös raskauden aikana. Urheilen myös raskauteen nähden paljon, joten sekin osaltaan varmasti vaikuttaa väsymykseen ja raudan tarpeeseen."

"Olen 20-vuotias ja minun on vaikeampi saada hemoglobiiniarvoja kohotettua kuin 70-vuotiaalla mummollani! Olen kokeillut lähes kaikkia apteekissa olevia tuotteita, mutta ilman tulosta: olen saanut tableteista allergisia reaktioita enkä näin ollen voi käyttää tällä hetkellä kuin yhtä nestemäistä tuotetta, jonka löysin luontaistuotekaupasta. Olisi mahtavaa jos minulla olisi valinnanvaraa seuraavalla kerralla, kun menen hakemaan apua jatkuvaan väsymykseeni. Hemoglobiini on korkeimmillaan ollut 115 mutta yleisin lukema on 100, joten apua tarvitaan! Olisin täydellinen testaaja valmisteelle! Olen juuri aloittanut ammattikorkea opinnot ja haluaisin olla tunneilla yhtä virkeä kuin kaikki muutkin ja saada maximoitua osaamiseni. Toivottavasti pääsen osaksi testiryhmäänne."

Testaajat kokeilevat tuotetta neljän viikon ajan ja raportoivat sitten kokemuksistaan Helmen sivuilla.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock ja Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.