Ferrarilta kova vaatimus Massalle

Ferrarin F1-tallin päälliköt osoittivat Japanin GP:n jälkeen antamissaan lausunnoissaan, ettei Felipe Massa voi jatkaa loppukauden kisoissa yhtä vaisuja suorituksia kuin Suzukassa.

Massan odotettiin vievän pisteitä pois Fernando Alonson kilpakumppaneilta, mutta brasilialainen jäi Japanissa 12. lähtöruutuun ja kolaroi itsensä ulos kisasta heti ensimmäisessä mutkassa.

Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo antoi ymmärtää, että Massalta vaaditaan nyt voittovauhtia.

- Olen varma, että hän on yllättäjä kauden kolmessa viimeisessä kisassa. Tämän huonon päivän jälkeen hän on äärimmäisen innokas reagoimaan, ja me teemme kaikkemme antaaksemme hänelle mahdollisuuden voittoon, Montezemolo kommentoi Massan tilannetta.

Tallipäällikkö Stefano Domenicali manasi siitä, että Massan kolarin takia Ferrari putosi jo 92 pisteen päähän valmistajien sarjaa johtavasta Red Bullista.

- Valitettavasti tilanteemme valmistajien MM-sarjassa kärsi kolauksen, koska Felipe joutui keskeyttämään lähtökolarinsa jälkeen. Olen erittäin pettynyt kuljettajamme puolesta, jolla olisi ollut kaikki mahdollisuudet hyvään kisaan huolimatta lähtöruudusta, joka ei ollut mitenkään loistava, Domenicali sanoi.

Katso Massan lähtökolari ilmaiseksi Katsomo.fistä:

Lue myös:

    Uusimmat