Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ferrari-kuskit istutettiin samaan pöytään selvittämään välinsä – ”Selvää on, että se tilanne ei ollut selvä molemmille kuskeille"

3:00
Sebastian Vettel ohitti Charles Leclercin Venäjän GP:n lähdössä.

Ferrari-kuskit Sebastian Vettel ja Charles Leclerc uskovat Venäjän F1-kisan erimielisyyksien olevan nyt takana päin, joten tiimi voi yhteisymmärryksessä jatkaa kautta eteenpäin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Japanin GP suorana 11.-13.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 3.55, 2. harjoitukset klo 7.55
La: 3. harjoitukset klo 5.55, aika-ajot klo 8.55, ennakkotunnelmat klo 8.00
Su: Japanin GP klo 8.05, ennakkotunnelmat klo 7.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrarin sisäiset välit kiristyivät jälleen Sotshissa, kun Vettel kieltäytyi päästämästä paalupaikkamies Leclercia takaisin edelleen saatuaan tältä sovitusti ohitukseen riittävää imuapua kisan lähdössä.

Vettel joutui keskeyttämään teknisen vian vuoksi, mikä pudotti myös Leclercin varikkopysähdystään odotelleiden Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen taakse.

– Siellä tietysti oli väärinymmärrystä, mutta olemme käyneet keskusteluita ja minusta kaikki on nyt selvää, Leclerc kommentoi torstaina Japanissa.

– Minä tietenkin ulkopuolelta tunsin, että se oli valtava juttu, mitä se ei ollut, mutta kaikki on nyt hyvin.

– Selvää on, että se tilanne ei ollut selvä molemmille kuskeille kisaan lähtiessä. Tärkeää kuitenkin on, että puhuimme siitä ja varmistamme, ettei tuollaista tapahdu enää tulevaisuudessa, Leclerc jatkoi.

Ferrari julkaisi väliviikolla erikoisen tiedotteen, jossa tiimi kertoi Vettelin käyneen Maranellon tehtailla ”rakentavan ja positiivisen” palaverin tallipäällikkö Mattia Binotton kanssa. Saksalaisen mukaan asia on selvitetty nyt useammankin tapaamisen voimin.

– Puhuimme siitä tietysti, enemmän kuin kerran. Puhumme toisillemme, mikä ehkä eroaa monen käsityksestä, mutta uskon tämän olevan aika selvää, Vettel näpäyttää kohua lietsoneita.

– Emme kirjoittaneet mitään kiveen. Minusta se ei ole tarpeen. Varmaankin on asioita, joita olisimme voineet tehdä paremmin jälkeenpäin ajateltuna, mutta loppujen lopuksi katsomme eteenpäin seuraaviin kisoihin, joten en ole kovinkaan huolissani.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja