Fernando Alonsolle jättimainen takaisku – olemattomalla erolla ulos Indy500-kisasta!

Entinen F1-kuski Fernando Alonso karsiutui legendaarisesta Indianapolis500-kilpailusta sunnuntaina.

Alonson olisi pitänyt sijoittua kolmen parhaan joukkoon kuuden auton loppuryhmässä edetäkseen Indy500-kisaan, mutta sijoittui neljänneksi.

Viimeisenä 30 kuskin kisaan selviytyi Kyle Kaiser. Kaiserin karsintanopeus oli 365,920 kilometriä tunnissa, Alonson vastaava 365,890. Ero oli siis vain 0,030 kilometriä tunnissa.

– Tämä on ollut ehdottomasti vaikea viikko. Yritimme parhaamme ja olimme rohkeita, mutta muut tekivät parempaa työtä, Alonso kommentoi Autosportin mukaan

Alonso, 37, on F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari. Hän jätti kuninkuusluokan taakseen viime kauden jälkeen tavoitellakseen menestystä muissa luokissa.

Häneltä puuttuu Indy500-voitto moottoriurheilun kolmen suurvoiton kokonaisuudesta. Alonso on jo valloittanut F1-sarjan Monacon GP:n ja Le Mansin 24 tunnin ajon.