Mainos

Fergien erikoinen tulkinta kansallislaulusta aiheuttaa hilpeyttä yleisössä – NBA-pelaajien pokka koetuksella

The Black Eyed Peas -yhyteestä tutuksi tullut Fergie esitti Yhdysvaltojen kansallislaulun NBA:n tähdistöottelussa. Tähden laulutyyli herätti hilpeyttä sekä paikanpäällä, että kotikatsomoissa.

Yhdysvalloissa on perinteenä esittää maan kansallislaulu ennen urheilutapahtumia ja NBA:n tähdistöottelu ei ollut poikkeus. Kunnian sai laulaja Fergie, mutta naisen esittämä versio ei uponnut yleisöön toivotulla tavalla.

Fergie esitti Star Spangled Banner:in sensuellisti laulaen ja lähes jokaista nuottia venyttäen. Videolla esityksestä voi nähdä, kuinka kentällä laulua kuunnelleet pelaajat koittivat parhaansa pitääkseen naamansa peruslukemilla. Katsomossa kuvatuista julkimoista Jimmy Kimmel ja Chance the Rapper virnuilivat avoimesti esityksen aikana.

Twitterissä esitys herätti oitis kiivasta keskustelua ja vitsailua. Fergien nimi nousi yhdeksi trendaavimmista aiheista maailmalla.

– Minusta tuntuu, että tämä ilta ei tule olemaan hyvä Fergielle, koomikko Bob Saget kirjoitti vitaten The Black Eyed Peasin I got a Feeling -kappaleeseen

– Jokainen pelaaja kansallislaulun aikana

– #NBAAllStar on virallisesti meemi... kiitos Fergie

– Prosessoin yhä Fegien kansallislaulua #NBAAllStar

Lähde: Twitter, Youtube

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.