Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Felice Brunon kassi:

Julkaistu 18.03.2004 10:17(Päivitetty 18.03.2004 12:32)
  • korppujauhoja
  • pinjansimeniä
  • rusinoita
  • anjovista
  • silakoita
  • pecorino-juustoa
  • 2 appelsiinia
  • oliiviöljyä
  • 2 sitruunaa

Jyrki Sukulan ja Felice Brunon menu:

Linnunnokka-silakat

  • 20 silakkafilettä
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl pinjansiemeniä
  • 1/2 dl keltainen rusina
  • 2 valkosipulikynttä
  • 1 dl hienonnettua
  • persiljaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • sitruuna

Lämmitä oliiviöljy. Lisää hienonnettu valkosipuli, pinjansiemenet, persilja ja korppujauhot. Lämmitä hetki. Lisää sitruuna, suola ja valkopippuri. Levitä fileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin ja levitä täyte päälle sekä rullaa. Laita oliiviöljyllä siveltyyn vuokaan ja ripottele päälle hiukan korppujauhoja. Laita rullien väliin sitruunan viipaleita sekä laakerinlehtiä ja paista uunissa 200 c:ssa 15 minuuttia.

Anjovis-silakat

  • 32 silakkafilettä
  • 100 g provolonea
  • 20 anjovisfileitä
  • 3 rkl korppujauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1/2 sitruuna

Aseta puolet fileistä nahkapuoli alaspäin, hienonna provolone. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Lisää provolone ja anjovisfileet. Laita loput fileet päälle ja asettele vuokaan. Ripottele päälle korppujauhoja ja paista uunissa 12 minuuttia.

Friteerattuja appelsiinilohkoja

  • 2 appelsiinia
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1 l rypsiöljyä

Kuori appelsiini. Pyörittele lohkot kananmunissa ja vehnäjauhoissa, friteeraa öljyssä. Tarjoile vaniljakastikkeen kera.

Lisää aiheesta:

Testasimme kauppojen halvimmat hapankorput – tässä voittajaRenkaidenvaihto käsillä – vältä tyypilliset virheet!FT: EU pohtii suurta muutosta, joka käytännössä kieltäisi käsidesinYhä useampi opettaa omaa lastaan ajamaan autoa – vanhemmilta erikoisia pyyntöjä autokouluilleKannattaako auto korjauttaa? Tämä on "maaginen luku"Kumpi on oikeasti terveellisempää, näkkileipä vai hapankorppu?
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:58
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat hapankorput – tässä voittaja

  • 12:41
    Autot

    Renkaidenvaihto käsillä – vältä tyypilliset virheet!

  • 12:28
    Terveys ja hyvinvointi

    FT: EU pohtii suurta muutosta, joka käytännössä kieltäisi käsidesin

  • 11:12
    Autokoulu

    Yhä useampi opettaa omaa lastaan ajamaan autoa – vanhemmilta erikoisia pyyntöjä autokouluille

  • 11:02
    Raha

    Kannattaako auto korjauttaa? Tämä on "maaginen luku"