F1-varikolla pyörii kuuma peruna: tarvitseeko Mercedes edes Lewis Hamiltonia? Max Verstappen sanoi, miten asiat ovat

Vaikka Lewis Hamilton on koronavirustartuntansa myötä sivussa, Mercedes onnistui valtaamaan Valtteri Bottaksen ja George Russellin johdolla eturivin Sakhirin F1-kisaan. Seitsenkertaisen maailmanmestarin poissaolo on herättänyt monissa kysymyksen: tarvitseeko Mercedes edes supertähteään vallatakseen aika-ajojen kaksi ensimmäistä sijaa ja ottaakseen kaksoisvoittoja?

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sakhirin aika-ajojen tiukassa taistossa kolmanneksi sijoittunut Red Bullin Max Verstappen antoi suoran vastauksen.

– Totta kai tarvitsee, koska hän tekee eron ratkaisevimmilla hetkillä. Siksi hän on seitsenkertainen maailmanmestari, Verstappen sanoi.

Bottas sen sijaan aavistuksen kiemurteli.

– En ole tiimimanageri, mutta jos olisin, yrittäisin löytää parhaan kuljettajaparin tiimiin. Joten kyllä. Mutta en ole tiimimanageri, olen kuljettaja, joten en todella mieti noita asioita, nastolalainen kuittasi.

Williams-ässä, Hamiltonia nyt Mercedeksellä tuuraava ja Bottaksen heti aika-ajoissa ahtaalle laittanut Russell komppasi Verstappenia.

– Kuten Max sanoi, Lewisin kaltaiset tyypit tekevät eron paineen alla ja avainhetkillä. Siksi Lewis on onnistunut niin hyvin vuosien aikana. Hän on supertähti, ja totta kai, jos olet Toto (Mercedeksen tallipäällikkö Wolff) tai kuka tahansa, haluat hänet kisatiimiisi, Russell totesi.

Mercedeksen supertähden Hamiltonin ja tallin väliset jatkosopimusneuvottelut ovat vielä vaiheessa. Bottaksella on sen sijaan jo Mercedes-jatkokontrahti ensi kaudeksi.

Lue myös:

    Uusimmat