F1-tallipomojen sanasota alkaa mennä jo henkilökohtaisuuksiin – Lewis Hamilton ehdottaa Wolffille ja Hornerille kehään nousemista

Mercedeksen ja Red Bullin tallipäälliköiden välinen kinastelu toistensa taipuvista siivistä on johtanut jo siihen pisteeseen, että F1-mestari Lewis Hamilton ehdottaa Toto Wolffille ja Christian Hornerille nyrkkeilykehään nousemista.

Kohu Kansainvälisen autoliiton FIA:n tutkinnasta etu- ja takasiipien liiallisesta taipuvuudesta alkaa jo vähitellen rauhoittua, mutta tallipomojen välit tuntuvat vain menevän kireämmiksi.

Red Bull -pomo Christian Horner piikitteli tallinsa asioihin puuttunutta Toto Wolffia kommentoimalla asiaa Sky Sportsille.

– Jos minä olisin Toto, ja minulla olisi sellainen etusiipi autossani kuin hänelle, pitäisin suuni kiinni, Horner tokaisi.

Wolff ei pitänyt ehdotuksesta. Hän päätti esittää oman analyysinsa Hornerista.

– Christian on vähän sellainen suunsoittaja, joka haluaa olla kameran edessä, Wolff tokaisi.

– On helppo olla hyökkäävä, kun on päässyt tuloslistan kärkeen, mutta minun mielestäni pitäisi olla vähän maltillisempi, Wolff jatkoi.

Mercedeksen kuljettaja Lewis Hamilton haluaisi jo viheltää pelin poikki ennen kuin jompikumpi laukoo jotain peruuttamatonta. Tai oikeastaan lisää säpinää kinastelun tilalle.

– Meidän pitäisi laittaa heidät kehään. Se voisi kyllä olla vähän epäreilua painoluokkien suhteen, Hamilton heitti Azerbaidzhanin GP:n lehdistötilaisuudessa viitaten Wolffin selvään pituuseroon.

Lue myös:

    Uusimmat