F1-tallikaverit osuivat yhteen – Sebastian Vettelillä epäilyksensä syystä

0:33
Sebastian Vettel ja Lance Stroll kolaroivat Venäjän GP:ssä – näin se tapahtui.

Aston Martinin F1-tallikaverit Sebastian Vettel ja Lance Stroll kolaroivat Venäjän GP:n loppuvaiheilla, joskin välttyivät tilanteessa suurelta vahingolta. Vettel vieritti syyn tapahtuneesta tallikaverinsa harteille.

Vettelin ja Strollin kolari nähtiin hiukan ennen viimeisillä kierroksilla pakan uusiksi pistänyttä sadetta. Vettel haki tallikaveristaan ohitusta vasemmalta, mutta Stroll ei jättänyt radan sivuun juurikaan tilaa ja kaksikko osui.

– Luulen, että se oli väärinymmärrys, Vettel kertoi medialle.

– En ole varma, mutta uskon, ettei hän nähnyt minua. Hän ei luultavasti odottanut minua siinä, mutta onneksi mitään ei tapahtunut, saksalainen jatkoi.

Autot eivät suuremmin vaurioituneet, ja tallikaverit pystyivät jatkamaan normaalin oloisesti matkaa. Vettel nousi ohituksellaan Strollin edelle yhdeksänneksi, ja vaikka saksalaisen tilanne näytti siinä vaiheessa oivalta, Aston Martin -kuskit putosivat sateen aikana myöhäisillä varikkopysähdyksillään pistesijojen ulkopuolelle.

Stroll oli lopulta 11:s ja Vettel 12:s.

– Tuntui siltä, että sade pysyisi kevyenä, joten pysyimme ulkona, mutta sitten se voimistui paljon ja jouduimme maksamaan hintaa. Meidän täytyi pysähtyä lopussa ja ottaa (välikelin) intermediate-renkaat, mikä pudotti meitä alemmas, Vettel tuumi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja