F1-sarjaan siirtyvä venäläiskuski julkaisi hyvin kyseenalaisen videon – talli ärähti välittömästi: "Vastenmielistä"

Ensi kaudeksi F1-sarjaan siirtyvä Nikita Mazepin on ajautunut kohujen keskelle. Ensin Mazepin törttöili Bahrainissa F2-kisassa. Nyt venäläiskuljettaja lisäsi sosiaaliseen mediaan hyvin kyseenalaisen videon.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Abu Dhabin GP suorana 11.–13.12.
Pe: harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mazepin julkaisi keskiviikkoaamuna Instagramissa pätkän, jossa kaksi miestä ja yksi nainen ovat Porsche-auton kyydissä. Videolla pätkän kuvaaja, joka ei erotu, koskettaa naisen rintaa. Nainen reagoi tähän näyttämällä keskisormea ennen kuin kamera peitetään.

Video poistettiin nopeasti, mutta tapaus kantautui Mazepinin tulevan F1-tallin Haasin korviin. 

Haas reagoi asiaan muutamaa tuntia myöhemmin.

– Haasin F1-talli ei suvaitse sitä, miten Nikita Mazepin käyttäytyi sosiaaliseen mediaan lisätyllä videolla. Sen lisäksi se, että video ladattiin sosiaaliseen mediaan, on vastenmielistä, Haasin tiedotteessa todettiin.

– Asia käsitellään sisäisesti, eikä tapausta kommentoida millään muulla tavalla.

Mazepin teki viime viikolla F1-sopimuksen Haasin kanssa. Hän muodostaa ensi kaudella Haasin kuljettajakaksikon Mick Schumacherin kanssa. 

21-vuotias Mazepin kommentoi asiaa Twitterin puolella.

– Haluan pahoitella tekojani niin sen suhteen, miten käyttäydyin kuin myös sen suhteen, että latasin videon sosiaaliseen mediaan. Lupaan, että opin tästä, Mazepin kirjoitti.

Viime lauantaina Mazepin teki rajuja puolusteluliikkeitä F2-sarjan kisassa. Hänelle lätkäistiin kaksi viiden sekunnin aikarangaistust, jotka pudottivat hänet yhdeksännelle sijalle.

Lue myös:

    Uusimmat