Lähde: F1-sarja pohtii radikaalia ideaa – kaksi kisaa samalla radalla, tiimit jäisivät välissä karanteeniin

F1-kausi käynnistyy Australiassa: avauskisan lähtökohdat perattiin MTV Uutiset Livessä 24:21
F1-kausi käynnistyy Australiassa: avauskisan lähtökohdat perattiin MTV Uutiset Livessä

Pelko koronaviruksen leviämisestä F1-varikolla on saanut sarjaa järjestävän tahon pohtimaan kahden osakilpailun ajamista Bahrainin radalla, uutisoi F1-sivusto GP Today.

Viimeisimmät uutiset Australian kisavalmisteluista ovat kertoneet koronavirusepäilyistä niin McLarenin kuin Haasin henkilökunnan keskuudessa. Tiimit ovat kuitenkin jo paikalla Melbournessa, joten työntekijät on asetettu karanteeniin testitulosten varmistumisen ajaksi.

Australian jälleen seuraava kisa on edessä jo viikkoa myöhemmin Bahrainissa. F1-sarja pohtii tällä hetkellä muiden kisojen kohtaloa, ja suurennuslasin alla on varsinkin huhtikuun alun Vietnamin GP.

GP Todayn mukaan Vietnamin GP:n kohtalo ratkeaa kahden vuorokauden sisällä. Yksi vaihtoehto olisi ajaa Vietnamin kisa mahdollisen perumisen jälkeen niin ikään Bahrainissa. Välissä on kuitenkin kahden viikon tauko, jonka ajaksi tallit voisivat jäädä Bahrainiin ikään kuin karanteeniin.

F1-kauden kisoista Kiinan GP on jo toistaiseksi peruttu. Australian, Bahrainin ja Vietnamin jälkeen kausi siirtyy Eurooppaan vapun aikoihin ajettavan Hollannin kisan myötä.

Lue myös:

    Uusimmat