F1-sarja koosti kauden aarteet yhteen pakettiin – Kimi Räikkönen varasti jälleen show’n

F1-sarja on muistellut viimeisen viikon aikana ahkerasti kolme viikkoa sitten Abu Dhabissa päättynyttä kautta. Sarja on esimerkiksi julkaissut sosiaalisessa mediassa erilaisia koosteita.

Äskettäin julkaistussa F1:n meemikoosteessa naureskellaan paljon huomiota netissä saaneita pätkiä kauden varrelta. Ferrarilla ajanut Kimi Räikkönen onnistui varastamaan show’n myös tässä pätkässä. 

Video alkaa Räikkösen USA:n GP:n voiton muistelulla. Palkintopallilla Jäämies on muokattu vanhaksi mieheksi, ja hänen vieressään on teksti ”Siitä on 113 vuotta…” Räikkönen nousi tuolloin osakilpailuvoittoon ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen.

Myös muut kuskit saivat toki osansa huomiosta. Lewis Hamiltonin Italian GP:n varikkoalueella sähköpotkulaudalla tekemä ohitus Sebastian Vettelistä pääsi myös koosteeseen.

Päähuomion vei kuitenkin siis Räikkönen. ”Truth”-kylttiä käsissään Grill the Grid -ohjelmassa pitänyt virnuileva Räikkönen ilmestyy kuviin loppua kohden, ja koko video päättyy kansainvälisen autoliiton FIA:n palkitsemistilaisuudessa lavalle nousseeseen hyväntuuliseen Räikköseen.

Katso F1:n julkaisema pätkä alta.

Lue myös:

    Uusimmat