F1-pomo Ross Brawn harmittelee Fernando Alonson lähtöä: “Ei ollut oikeassa tallissa oikeaan aikaan”

2:06

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso ei saavuttanut urallaan kaikkea lahjakuutensa arvoista menestystä, katsoo kuninkuusluokan urheilujohtaja Ross Brawn.

Kuvan videolla Fernando Alonson haastattelu uran toistaiseksi viimeisen kisan jälkeen.

Viimeiset neljä kautta syvissä vaikeuksissa rämpineen McLaren-tallin kuljettajana toimineen Alonson ura kuninkuusluokassa päättyi ainakin toistaiseksi kauden finaaliin Abu Dhabissa.

Alonson kaksi mestaruutta Renault’lla kausina 2005 ja 2006 päättivät Michael Schumacherin valtakauden sarjassa, mutta Brawnin mielestä espanjalaisen tasoisen kuskin olisi pitänyt saavuttaa urallaan vielä enemmän.

– Mielestäni Fernando ei saavuttanut sellaista menestystä kuin hänen lahjakkuudellaan olisi ansainnut. Hän ei koskaan näyttänyt olevan oikeassa tallissa oikeaan aikaan, mutta hän piti silti aina pintansa ja hoiti vastuunsa, Brawn kommentoi formulasarjan virallisille verkkosivuille.

– Me kaikki jäämme kaipaamaan häntä, erityisesti hänen tallitoverinsa ja kilpakumppaninsa. Etenkin parhaat ymmärtävät sen, miten tärkeä arvostettu vastustaja on. Tämä oli sen eräänlaisen kunniavartion taustalla, minkä Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel tekivät hänelle Abu Dhabissa kisan jälkeen, Brawn lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja