F1-mestarin tytär menehtyi huumeiden yliannostukseen 21-vuotiaana – oli vielä Monzassa juhlimassa isänsä juhlavuotta

Ferrarilla F1-mestaruuden voittaneen Jody Scheckterin tytär Ila menehtyi viime torstaina vain 21-vuotiaana. Syyksi epäillään huumausaineiden yliannostusta.

Vuoden 1979 maailmanmestarin perheenjäsenet ovat tiedotteensa mukaan täysin murtuneita tapahtuneesta. He muistavat Ilan älykkäänä ja myötätuntoisena ihmisenä, joka pyrki puhtaampaa, terveellisempää ja onnellisempaa elämää kohti.

Perheen mukaan Ilan oli tarkoitus mennä vieroitushoitoon kuolemaansa seuranneena päivänä. Yliannostusta epäillään vahingoksi.

Ila Scheckterilla todettiin kaksi vuotta sitten aivokasvain, jonka vaatiman suuren leikkausoperaation jälkeen hän ajautui uusien epilepsiakohtausten pelossa turruttamaan jännitystään huumeiden avulla.

Syyskuussa Ila oli mukana perheensä kanssa juhlistamassa Jody Scheckterin MM-tittelin 40-vuotispäivää Italian Monzassa. Kyseessä oli perheen viimeinen kokoontuminen ennen tyttären kuolemaa.

F1-mestarin poika, jalkapalloseura West Ham Unitedissa työskentelevä Hugo Scheckter on julkaissut siskostaan kuvia Instagram-tilillään.

Myös sisko Poppy julkaisi tiedon Ilan kuolemasta omassa Instagramissaan.

Lue myös:

    Uusimmat