F1-kuskille tyly ilmoitus! Rajusti kolaroinut tallitoveri vei auton alta

Australian GP:n vapaissa harjoituksissa kolaroinut Alex Albon ajaa loppuviikonlopun tallitoverinsa Logan Sargeantin autolla.

Albon ajoi oman autonsa rajusti seinään perjantain ensimmäisissä harjoituksissa karuin seurauksin. Albon hajotti autonsa rungon niin pahasti, ettei Williams saa menopeliä enää ajokuntoon viikonlopun aikana, eikä tallilla ole vararunkoa mukana Australiassa.

Tämä tarkoittaa sitä, että loppuviikonlopun ajan radalla nähdään vain yksi Williams. Talli kertoi perjantaina, että Albon hyppää tallitoverinsa Logan Sargeantin auton puikkoihin ja jenkkikuski puolestaan joutuu syrjään.

– Olemme valtavan pettyneitä, että auton rungon vauriot pakottivat meidän vetämään auton sivuun. Ei ole hyväksyttävää, ettei F1:ssä ole vararunkoa mukana, mutta se osoittaa vain sen, kuinka takamatkalla olimme talvella, tallipäällikkö James Vowles pohjustaa tiedotteessa.

– Tästä johtuen jouduimme tekemään todella vaikeita päätöksiä tänään. Vaikka Loganin ei pitäisi kärsiä virheestä, jota hän ei edes tehnyt, jokaisella kisalla on väliä, kun kisa keskikastissa on tiukempaa kuin koskaan, Vowles jatkaa.

Vowles toteaa tallin uskovan Albonin taistelevan potentiaalisemmin pisteistä Australiassa kuin Sargeantin, joten talli päätyi Alboniin. Vowles kiittää myös Sargeantia tiimihengestä.

– Emme voi kiittää häntä tarpeeksi. Hän on todellinen tiimipelaaja.

Lue myös:

    Uusimmat