F1-asiantuntija latasi karua faktaa Lewis Hamiltonista – ”Bottas olisi ristiinnaulittu”

Tulosruutu teki selkoa Emilia-Romagnan GP:n tapahtumista.

Mercedeksen Lewis Hamilton jäi Imolan GP:ssä sijalle 13. Seitsenkertainen maailmanmestari on saanut kritiikkiä ajamisestaan kilpailussa.

Monet ovat ymmärtäneet Hamiltonin vaikeudet ja muistuttaneet, että Mercedeksen auto ei ole tällä kaudella sarjan eliittiä. F1-asiantuntija Sean Kelly esitti kuitenkin sosiaalisessa mediassa armottoman näkemyksen Hamiltonista. Kelly vertasi Hamiltonia tallikaveri George Russelliin, joka ajoi neljänneksi Imolassa.

– Lewis Hamilton oli surkea tänä viikonloppuna. Hän oli aika-ajossa lähes 0,4 sekuntia Russellia hitaampi (sadesää toki vaikutti). Hän jäi sprintissä viisi sekuntia Russellista ja oli tänään (sunnuntaina) kymmenen sijaa Russellin perässä. Bottas olisi ristiinnaulittu (myös minun toimesta) noiden numeroiden perusteella, kirjoitti Kelly Twitterissä.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko taas tarjoili Sky Sportsin haastattelussa näkemyksiään Hamiltonin tilanteesta. Mieheltä kysyttiin, mitä Hamilton mahtoi ajatella kisan aikana.

– No, ohitimme hänet kierroksella… Ehkä hänen olisi pitänyt lopettaa viime kauteen. Ehkä hän ajatteli sitä, sanoi Marko hymyillen.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat