Mainos

Ex-Salkkarit-tähdet tekevät paluun leffan jatko-osaan

Patrik Borodavkin lopetti Salatuissa elämissä monta vuotta sitten. Borodavkinin hahmo Miro nähdään jälleen uudessa Salkkarit-elokuvassa. Lisäksi elokuvassa nähdään myös Miron tyttöystävänä Oonana tutuksi tullut Sara Lohiniva.

Salatuissa elämissä Miroa näytellyt Patrik Borodavkin ei ole ollut mukana sarjassa sitten vuoden 2010. Hän esiintyi kuitenkin Nightmare – Painajainen merellä -elokuvassa kaksi vuotta sitten, ja hänet nähdään myös uusimmassa Salatut-elämät elokuvassa.

 Borodavkin on tyytyväinen päästessään pitkästä aikaa mukaan kuvauksiin.

– En ole pitkään aikaan päässyt tekemään mitään proggista, joten olen tosi fiilareissa, kun pääsin tekemään tätä leffaa, näyttelijä hehkuttaa.

Borodavkin on kaivannut toisinaan sarjassa näyttelemistä ja erityisesti sarjan muita näyttelijöitä. Elokuvan myötä vanhoja ystäviä on päässyt näkemään useammin.

– On kevään mittaan nähty enemmän täältä olevien kavereiden kanssa. 

– Olen kaivannut tätä porukkaa ja kyllä sitä välillä miettii, että hyviä aikoja. Eikä opiskelijaelämä ole taloudellisestikaan yhtä taattua, Borodavkin vitsailee.

Näyttelijä ihmettelee, että hänet tunnistetaan kadulla vielä yli neljän vuoden tauon jälkeen.

– Yllättävän paljon tunnistavat, vaikka näytän näin erilaiselta.

Borodavkinin lisäksi Nightmare 2 -työnimellä liikkuvassa leffassa nähdään sarjasta poistunut Oona Kiviranta, eli näytttelijä Sara Lohiniva. Lohiniva tähditti myös ensimmäistä elokuvaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.