Evertonin tähtihankinta loisti debyytissään, päävalmentaja näpäytti epäilijöitä – "Jos murehtisin sitä, olisin hankkinut Usain Boltin"

37:51
Videolla kuvaa Englannin jalkapallokauden avauksesta.

Evertonin päävalmentaja Carlo Ancelotti kehuu uutta tähtihankintaansa James Rodriguezia, vaikka kolumbialainen ei olekaan kentän nopein pelaaja.

Everton aloitti uuden Valioliiga-kautensa upeasti, kun se kukisti Tottenhamin vieraskentällä 1-0-lukemin. Everton on ollut kesän siirtomarkkinoilla erittäin aktiivinen ja seuran kokoonpanossa nähtiin sunnuntaina peräti kolme uutta tähtihankintaa.

Suurin mielenkiinto kohdistui kuitenkin Real Madridista Everton-paitaan siirtyneeseen James Rodrigueziin. Laitahyökkääjänä pelannut Rodriguez esiintyi debyytissään pirteästi, ja hän olikin yksi joukkueensa näkyvimpiä pelaajia. Ancelotti tiedostaa Rodriguezin heikkoudet, mutta tähden muut ominaisuudet korvaavat kolumbialaisen puutteet.

– James ei ole maailman nopein pelaaja, mutta hänellä paljon laatuominaisuuksia. Meidän on käytettävä häntä, jotta hänen ominaisuutensa näkyvät. Hän ei ole laituri, mutta hän voi leikata sisään saadakseen pallon. Hän on erittäin vaarallinen, Ancelotti kuvailee Reutersin mukaan.

Moni saattaa pohtia, pysyykö Rodriguez vauhdissa, jos ottelun tempo ja fyysisyys kasvavat. Ancelotti ei ole asiasta huolissaan.

– En ole huolissani fyysisyydestä. Jos murehtisin sitä, olisin hankkinut Usain Boltin, en Jamesia, Ancelotti kuittaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja