Eva Wahlströmiltä yllättävä paljastus – ei seuraa urheilua lainkaan: "Olen huonoin penkkiurheilija, jonka tiedän"

4:20
Penkinlämmittäjissä nähtävä Eva Wahlström kertoo, mitä hänen elämäänsä kuuluu ammattilaisuran päätymisen jälkeen

Uuden Penkinlämmittäjät-ohjelman panelisti, ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström tunnustautuu surkeaksi urheilutietäjäksi.

MTV3-kanavalla alkaa syyskuun alussa uusi urheilun ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita käsittelevä viihdeohjelma, kun Ile Uusivuoren luotsaama Penkinlämmittäjät ottaa paikkansa syksyn keskiviikkoillassa.

Vakiopanelistien joukossa on myös Eva Wahlström. Maaliskuussa ammattilaisuransa lopettanut nyrkkeilijä tunnustaa, ettei penkkiurheilu ole hänen vahvuutensa.

– Olen huonoin penkkiurheilija, jonka tiedän. Siksi kieltäydyin alkusi ohjelmasta, koska en seuraa urheilua lainkaan, Wahlström tunnustaa.

– Olen tehnyt sitä mun omaa juttua. Tiedän, miten urheilla ja minua kiinnostaa urheilussa psykologia ja sellainen. Tulokset eivät kiinnosta. Veikkaan, että tulen pärjäämään aika huonosti, hän sanoo nauraen.

Toisinaan Wahlström kertoo kuitenkin seuraavansa olympialaisia tai yleisurheilukilpailuja televisiosta. Lapsuudessaankaan tulevalla urheilijatähdellä ei ollut selkeitä esikuvia.

– Nyrkkeilyssäkin Roy Jones Jr on oikeastaan ainoa, jota olen yhtään ihaillut.

Wahlströmiä on nähty televisiossa myös aiemmin. Hän myöntää, että uran päätyttyä häntä on kyselty hanakasti jos jonkinlaisiin televisio-ohjelmiin.

– Jopa omiin ohjelmiin. Se ei ole tuntunut oikealta. Tällä hetkellä ei tunnu, että olisin tv-hahmo, hän kuitenkin puntaroi.

– Tämä oli siten hauska, että mulla saattaa olla jotain uudenlaista annettavaa Penkinlämmittäjiin esimerkiksi siitä, miten urheilija ajattelee ja kokee. 

Mitä Wahlströmin elämässä on tapahtunut uran loputtua ja millainen rooli nyrkkeilyllä on nykyisin hänen elämässään? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Penkinlämmittäjät 2. syyskuuta alkaen kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja