Euroviisu-Måns poliisin tehovalvonnassa – kommentoi lippukohua

Måns Zelmerlöw kertoo olevansa surullinen Instagram-kuvansa aiheuttamasta mielipahasta.

Ruotsin euroviisuvoittaja Måns Zelmerlöw saapui eilen maanantaina kotikaupunkiinsa Lundiin, missä hänelle järjestettiin massiiviset torijuhlat. Paikan päällä oli Expressenin mukaan 10 000 ihmistä.

Zelmerlöw saapui paikalle poliisin tehovalvonnassa. Taustalla ovat tappouhkaukset, joita hän on saanut Instagramissa julkaisemansa kuvan johdosta.

Zelmerlöw julkaisi ennen euroviisufinaalia kuvan, jossa hän makoilee sohvalla, kasaan taiteltu Albanian lippu jalkojensa alla. Tämä sai etenkin albanialaiset raivostumaan. Someraivon myötä Zelmerlöw poisti myöhemmin kuvan.

– Olen surullinen, jos joku on pahoittanut mielensä asiasta. En todellakaan ollut tietoinen, että kyseessä oli Albanian lippu. Se oli valmiiksi siinä sohvalla viikattuna, Zelmerlöw kommentoi asiaa Expressenille.

Eilisissä voittojuhlissa poliisivalmiutta oli lisätty muun muassa siirtämällä yksikkojä jalkapallo-ottelusta Helsingborgista Lundin torille.

– Kyseessä on yleinen kohonnut uhkakuva. Keskitymme hänen henkilökohtaisen turvallisuutensa turvaamiseen, Skånen poliisin tiedottaja Ewa-Gun Westford kertoo lehdelle.

Albanian Ruotsin suurlähetystöstä on kommentoitu, että he ovat tyytyväisiä siihen, että Zelmerlöw poisti kuvan sosiaalisesta mediasta.

Lue myös:

    Uusimmat