Euphoria-tähti Angus Cloudin, 25, kuolinsyy julki

Euphoria-sarjasta tuttu näyttelijä kuoli 31. heinäkuuta.

Näyttelijä ja Euphoria-sarjasta tuttu näyttelijä Angus Cloud kuoli 31. heinäkuuta. Hän oli vain 25-vuotias. 

Alamedan piirikunnan kuolemansyyntutkija vahvisti Varietylle 21. syyskuuta, että Cloud kuoli tahattomaan fentanyylin, kokaiinin, metamfetamiinin ja bentsodiatsepiinien yliannostukseen. Kuolinsyynä oli edellä mainittujen yhteisvaikutus.

Cloud oli käsitellyt ennen menehtymistään isänsä kuolemaa, joka haudattiin viikkoa ennen tähden omaa kuolemaa.

– Ainoa lohtu, joka meillä on, on se, että Angus on nyt tavannut isänsä, joka oli hänen paras ystävänsä. Angus kertoi avoimesti taistelustaan ​​mielenterveytensä kanssa, ja toivomme, että hänen kuolemansa voi olla muistutus muille siitä, etteivät he ole yksin, eikä heidän pitäisi taistella tätä vastaan ​​yksin hiljaisuudessa, Cloudin perhe sanoi lausunnossaan.

Cloud näytteli Euphoria-sarjassa huumekauppias Fezco "Fez" O'Neilliä. Rooli oli hänen ensimmäisensä Hollywoodissa. Cloudin odotettiin osallistuvan myös Euphorian kolmannelle tuotantokaudelle, jonka tuotantoa ei ole vielä aloitettu. 

Euphoria on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista HBO:n sarjoista. Se on saanut osakseen niin kritiikkiä kuin kiitostakin siitä, kuinka sarja esittää Yhdysvaltain nykynuorison ongelmia, kuten huumeriippuvuutta ja seksuaalista väkivaltaa.

Cloud on esiintynyt myös muun muassa Noah Cyrusin musiikkivideoissa. 

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat