Espoon Matinkylässä on viime vuosina poltettu ainakin 10 autoa – poliisi tuskastuttavassa tilanteessa: "Ei ainoan ainutta vihjettä"

3:18
Video: Yölliset autopalot järkyttävät turvallisuutta Espoossa – tämä tekijöistä ja kohteista tiedetään.

Espoon Matinkylässä on kevään 2018 jälkeen poltettu ainakin 10 kulkupeliä. Poliisi joutuu nostelemaan käsiään, sillä epäillystä tekijästä tai tekijöistä ei ole tullut ratkaisevia vihjeitä. Niitä virkavalta kaipaa edelleen.

Poliisi tiedotti uusista Matinkylässä tehdyistä tuhotöistä eilen Twitterissä. Kaksi autoa oli poltettu.

– Poliisi etsii parhaillaan autojen sytyttäjää Matinkylässä. Pysäköityjä autoja on sytytetty palamaan tänään ennen klo 16 Matinlahdenkujalla sekä Tiistinkallion ja Kalastajantien risteyksessä, tviitissä kerrottiin.

Alueella on tehty vastaavia tuhotöitä runsaasti aiemminkin. Esimerkiksi viime vuoden toukokuussa Sepetlahdentiellä sijaitsevalla parkkipaikalla poltettiin neljä autoa. Lokakuussa 2018 liekit nielivät viisi autoa kahdella eri parkkipaikalla.

Oma lukunsa ovat autot, jotka ovat tärveltyneet ympärillä roihuavan tulen lämpösäteilyn takia.

Tekijä teillä tietämättömillä

Länsi-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta vahvistetaan, ettei epäillystä tekijästä tai tekijöistä toistaiseksi ole tietoa.

Ei nyt, eikä aiemminkaan.

– Ei ole tullut ainoan ainutta vihjettä. Todella ohuella mennään, mitä tulee aiheesta tehtyihin havaintoihin. Aiemmissakaan tapauksissa tekijää ei ole tavoitettu. Kaipaamme siis edelleen havaintoja Matinkylän autopaloista, vanhempi konstaapeli Henri Karvonen sanoo.

Eilisen jälkeen poliisi ei ole saanut ilmoituksia uusista tuhotöistä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot tekijästä puhelinnumeroon 0295 438444.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja