Espanjan hovi julkaisi tuoreet potretit kuningasperheestä – tältä näyttävät julkisuudelta varjellut prinsessat Leonor, 14 ja Sofia, 12

Kuningas Felipe ja kuningatar Letizia ovat tuoneet tyttäriään julkisuuteen äärimmäisen vähän.

Kuninkaallisfanit ovat tottuneet varsinkin Ruotsin ja Britannian hovien yhteydessä siihen, että siniverisistä jaetaan vähän väliä tuoreita otoksia sosiaalisessa mediassa. Ruotsin Estelle ja Oscar sekä Britannian George ja Charlotte ovatkin näin ollen nuoresta iästään huolimatta jo tuttuja kasvoja monille.

Espanjan hovista kuvia sen sijaan ei ole tähän mennessä jaettu yhtä auliisti, mutta tällä viikolla hovi julkaisi liudan tuoreita potretteja maan kuningasperheestä.

Kuvissa poseeraavat tietysti kuningas Felipe, 52, sekä kuningatar Letizia, 47. Oman potrettinsa ovat kuitenkin saaneet myös prinsessat Leonor, 14, ja Sofia, 12, jotka poseeraavat myös vanhempiensa kanssa perhekuvassa tyylikkäisiin pastellinvärisiin asuihin puettuina.

Felipe ja Letizia ovat tuoneet tyttärensä julkisuuteen vain harvakseltaan. Pienet prinsessat ihastuttivat kuitenkin esimeriksi vuonna 2010 harvinaisissa valokuvissa, kun Espanja voitti jalkapallon maailmanmestaruuden ja Leonor ja Sofia poseerasivat maajoukkueen pelipaidat yllään MM-pystin kanssa.

Hallitseva kuningas Felipe kruunattiin Espanjan kuninkaaksi vuonna 2014, kun hänen isänsä Juan Carlos luopui kruunusta. Myös kruunajaisissa suloiset prinsessat keräsivät osakseen ihailevia katseita.

Tällä hetkellä 14-vuotias Leonor on näin ollen kruununperimysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kruununperimysjärjestys voisi kuitenkin vielä muuttua, mikäli perheeseen syntyisi poikalapsi.

Leonorin uutisoitiin kuitenkin pitäneen viime vuoden lopulla ensimmäisen merkittävän puheensa kruununprinsessana. Hänen kerrotaan puhuneen Barcelonassa espanjan lisäksi myös katalaania, englantia ja arabiaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja