Espanjalaistaituri "syötti" hämmentävän maalin – maalivahdin hölmistynyt ilme kertoi kaiken: "Sellainen jarilitmas-tyylinen viimeistely"

Mikel Oyarzabal syötti Real Sociedadin johtoon – "jarilitmasmainen suoritus" 1:22
Mikel Oyarzabal "syötti" Real Sociedadin johtoon – Salzburg-vahti Alexander Schlager katsoi hölmistyneenä

Espanjalainen Real Sociedad on voittanut edellisen kerran ottelun Mestarien liigassa 20 vuotta sitten, mutta nyt tilanne vaikuttaa paremmalta. Espanjan maajoukkueen hyökkääjä Mikel Oyarzabal iski baskijoukkueen yllättävällä tavalla johtoon Red Bull Salzburgia vastaan Mestarien liigan alkuillassa tiistaina.

Seitsemännellä minuutilla tullut osuma yllätti kaikki. Ei vähiten Salzburgin maalivahdin Alexander Schlagerin, kuten itävaltalaisen eleet osoittivat.

Sociedadin tilanne paransi entisestään 27. minuutilla, kun Brais Mendez vei joukkueen jo 2–0-johtoon.

Lohkovaiheen avauskierroksella Sociedad pelasi Interin kanssa 1–1-tasapelin.

Alkuillan toisessa ottelussa Union Berlin johtaa portugalilaista Bragaa Sheraldo Beckerin maaleilla lukemin 2–1.