Esko Eerikäisen ja Ansku Bergströmin romanssi hiipui ystävyydeksi

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen ja tanssinopettaja Ansku Bergström ovat ystäviä.

Radio SuomiPopin juontajana kuultava Esko Eerikäinen ja Tanssii Tähtien Kanssa -opettajana tuttu Ansku Bergström päätyivät median keskipisteeseen maaliskuun puolivälissä, kun heidän tapailunsa tuli julki. Sähäkät vipinät ovat kuitenkin siirtynyt taka-alalle, ja Eskon ja Anskun välille viritelty romanssi on hiipunut kaikessa hiljaisuudessa. Hunks-tanssija kertoo MTV3.fille, että heidän välinsä ovat kaverilliset.

– Ihan ystäviä ollaan. Katsotaan, mitä tuleman pitää elämässä. Muusta en tulevaisuudesta tiedä, paitsi sen, että tunnin päästä pitää olla laivassa, Turkuun päin matkannut Esko Eerikäinen kertoo MTV3.fille.

Vaikka romanssi on kääntänyt elämässä uuden suunnan, ei se viihteen monitoimimiestä ole lannistanut. Hän aloitti työt radioeetterissä tammikuussa, ja mies on viihtynyt radioeetterissä mainiosti. Kesällä luvassa on loma, jolloin hän kaavailee reissaamista ympäri Suomen Victoria-tyttären kanssa. Energiaa pursuva mies on päässyt jälleen treenaamaan loukkaantumisen aiheuttaman kuuden viikon tauon jälkeen.

– Kesä tulee, ja terveys on mulla ja tyttärelläni on hyvä. Perusasiat ovat kunnossa, niin voi olla tyytyväinen, hän virkkoo.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat