Esimerkkejä aloittelijoille: Nainen esittelee jooga-asentoja ilman vaatteita

Oletko harkinnut joogan aloittamista? Tämä nuori malli näyttää rohkeaa esimerkkiä kaikille lajin harrastamisesta haaveileville. 

Yhä useampi meistä harrastaa nykyisin joogaa. Jooga on vanha, mutta erittäin tehokas keino huoltaa niin kehoa kuin mieltä. Laji vaatii kuitenkin harrastajaltaan rohkeutta ja itseluottamusta, mutta alkuun pääsyn jälkeen lajiin on helppo hurahtaa.

Aloittelijoille sopivia liikkeitä voi löytää esimerkiksi nuoren mallin Instagram-tililtä, jossa hän esittelee erityisesti aloittelijoille sopivia liikkeitä. Alasti.

Esittelee ihmiskehoa uudessa valossa

Esimerkkiä näyttää 25-vuotias malli, jonka alastonjoogaan keskittyvä Instagram-tili on kerännyt jo satoja tuhansia seuraajia. Hänen julkaisemansa valokuvat näyttävät, kuinka kaunis ihmiskeho voikaan olla. Nämä mustavalkoiset taidekuvat saavat kenen tahansa meistä pohtimaan tosissaan lajin aloittamista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka sanat malli ja alaston ei kuulosta toimivalta reseptiltä aloittelijoiden vakuuttamiseksi, se näyttää ihmiskehon aivan uudessa valossa. Monet hänen kuvistaan toimivat oppaana aloittelijoille, jotka kaipaavat neuvoa asentojen oikeaoppisuuden kanssa.

–  Haluan näyttää, että alastomuus voi olla jotain muuta kuin seksuaalista, kuvien takana oleva, tuntemattomana pysyttelevä malli kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hänen mukaansa ihmiskeho on kaunis, ja asennot pystyy paremmin hahmottamaan ilman vaatteita. Hän halusikin karsia kuvistaan kaiken turhan.

– Alastomuus on sosiaalisessa mediassa tabu. Pelkistetyt kuvat heijastavat hyvin sitä, mitä haluan kuvillani viestiä.

Malli kertoo, että hän on viettänyt suurimman osan elämästään joogan parissa ja harjoittelee edelleen päivittäin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja