Esikoistaan odottava Jenna Mäkikyrö: Kihlat!

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastavat, milloin harkitsivat tosissaan Nikotellen-podcastin lopettamista 0:59
Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastivat keväällä MTV Uutisille, milloin he harkitsivat tosissaan Nikotellen-podcastin lopettamista

Jenna Mäkikyrö ja tämän puoliso kihlautuivat.

Muun muassa Big Brother- ja Temptation Island Suomi -ohjelmista sekä Nikotellen-podcastista tuttu Jenna Mäkikyrö kihlautui kumppaninsa kanssa.

Parhaillaan parin esikoista odottava Mäkikyrö paljasti kihlausuutisen Instagram-tilillään, jonne hän jakoi mustavalkokuvan sormuksella koristetusta kädestään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mäkikyrö kirjoittaa kuvansa yhteydessä, että paljon asioita on tapahtunut sitten kesän 2021.

– Tänä keväänä saatiin tietää, että meille tulee vauva. Syksyllä pakkasin taas kaiken laatikoihin Helsingissä ja suuntasin muuttokuorman pohjoseen.
Viime viikolla sanoin kyllä ja sain tämmöisen sormeeni, hän kirjoittaa.

– Monellehan tämmönen tahti olisi aivan liian nopeaa, mutta mie piän vaa kovempaa kiinni ja nautin. Tuntuu, että nämä asiat on just niinku pitääki, hän jatkaa.

Kerran aikaisemmin naimisissa ollut Mäkikyrö kertoo postauksessaan ajatelleensa vuosien ajan, ettei mene enää koskaan kihloihin saati naimisiin.

– Mutta koskaan ei sais sanoa "en koskaan". Ajatukset ja ajat muuttuu, oikean ihmisen kans oon valmis mihin vain, hän toteaa.

Mäkikyrö kirjoittaa kumppaninsa olevan hänen "elämänsä ihminen" ja ettei hän olisi voinut kuvitellakaan saavansa raskausajalle parempaa tukea.

– Sen enempää tässä höpöttelemättä, sydän on aika täys tällä hetkellä, hän päättää postauksensa.

Mäkikyrö ilmoitti kesällä Nikotellen-podcastissa odottavansa hänen ja kumppaninsa esikoista. Samassa podcast-jaksossa hän kertoi parin muuttavan yhdessä Lappiin. Samoihin aikoihin Mäkikyrö jättäytyi pois Nikotellen-podcastista.

Mäkikyrö kertoi tuolloin MTV Uutisille, ettei muutto Lappiin ole lopullinen.

– Olemme puhuneet kumppanini kanssa, että ainakin ensimmäinen vauvavuosi ollaan Lapissa. Katsotaan sen jälkeen, sillä en kuitenkaan halua jäädä Lappiin pysyvästi, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat